(P) Ce cadou îi faci unei soții însărcinate?

De Unica.ro pe 14 noiembrie 2017

Soția ta este însărcinată și vrei să o surprinzi cu un frumos cadou? Fie că este ziua ei de naștere, de nume, fie că este Craciun sau pur și simplu vrei să îi arăți dragostea fără să sărbătoriți ceva anume, o astfel de bucurie este mai mult decât binevenită. De multe ori lipsa de timp te împiedică să faci mai des surprizele pe care ți le-ai dori. Este util să te ajuți de mediul online, cumpărăturile cu un simplu click sunt tot mai mult în vizorul consumatorilor. În plus, câteva sfaturi pe care le găsești mai jos te vor ajuta să iei o decizie în timp scurt.

Haine de gravidă

În perioada sarcinii soția ta se confruntă cu dificultatea de a găsi în garderobă haine potrivite. Corpul se modifică rapid de la o săptămână la alta, astfel că îi este dificil să aleagă din propria vestimentație hainele în care să se simtă confortabil.

O femeie iubește hainele, prin urmare, îmbină utilul cu plăcutul și achiziționează online un articol vestimentar pentru gravide. Paleta este largă, pijamale/cămași de noapte, blugi, bluze, jachete sau sutiene ce usureaza alaptarea (potrivite inclusiv pentru perioada sarcinii).

Cosmetice naturale

Vei spune că nu vrei să te amesteci în cosmeticele soției, că este treaba ei ce știe că îi place și ce vrea să își cumpere. Este foarte important, însă să știi că pe piață există cosmetice bio, adică acele produse de îngrijire de zi cu zi care sunt naturale, fără compuși chimici sau sintetici, spre deosebire de produsele obișnuite din supermarket care conțin parabeni. Deschide-i soției tale apetitul pentru o îngrijire 100% sănatoasă. Nu îți face griji, misiunea ta este mult simplificată pentru că un magazin online de produse naturiste are o categorie dedicată cosmeticelor bio. Mai mult, poți găsi chiar o secțiune specială cu produse pentru viitoarele mămici.

Ține cont că un produs natural cosmetic foarte apreciat este cunoscutul ulei de cocos cu beneficii pentru îngrijiea părului și a pielii pe care o hidratează.

Frumoasele flori

Când vine vorba de buchete de flori este simplu să alegi datorită varietății foarte mari. Colecțiile de buchete sunt dintre cele mai diverse cu putință, frumos îmbinate și aranjate florile reușesc să cucerească cu siguranță inima unei femei. Indiferent de anotimp, găsești florile preferate ale soției. Acestea intră în alcătuirea unor buchete ingenios de frumoase. Frezii, hortensii, crini, alegi ceea ce îți dorești și te lași inspirat de sugestiile magazinului online.

O idee foarte bună este si aceea a aranjamentelor florale, este inclus un frumos vas ceramic în care sunt așezate florile. Poți opta și pentru flori livrate într-o cutie, iar dacă vrei să oferi ceva cu totul nou și original, ai posibilitatea să alegi trandafirii criogenați, adică un trandafir nemuritor, conservat într-o cupolă de sticlă.

 

De ce fiica lui Mark Zuckerberg crede că tatăl ei lucrează la o librărie

De ce fiica lui Mark Zuckerberg crede că tatăl ei lucrează la o librărie