(P) Bucură-te de luna curățeniei de la Dirt Devil

Pe măsură ce primăvara îşi intră tot mai mult în drepturi, ultimul lucru pe care cei mai mulţi dintre noi şi-l doresc este să piardă o săptămână din viaţă făcând curăţenia de sezon, poate cea mai importantă din fiecare an.

Cu toate acestea, prin curățenia pe care o faceți în casă nu doar împrospătați aerul locuinței, ci starea de sănătate a tuturor membrilor familiei. Astăzi, când toată lumea e pusă pe fugă şi cei mai mulţi își petrec mare parte din tip la birou de dimineaţă până noaptea târziu, câteva sfaturi despre cum să faci faţă curăţeniei sunt oricând bine-venite. Mai ales că dacă alegi produse potrivite, ca cele de la Dirt Devil, nici n-o să pierzi zile întregi închisă în casă.

Iată câteva soluții prin care puteți transforma luna curățeniei într-o activitate mai eficientă, mai rapidă și mai plăcută.

Puteți evita folosirea substanțelor de curățat cu potențial toxic sau alergen, dacă folosiți produse care elimină bacteriile, însă folosindu-se de puterea și beneficiile aburului. Mopul cu aburi de la Dirt Devil, AQUAclean Steam Cleaner Mop, beneficiază de funcția SteamBoost pentru a curăța și cele mai dificile pete de pe orice tip de suprafață dură. De asemenea, nivelul de aburi este adaptabil în funcție de tipul de podea, iar peria de curățare incorporată permite eliminarea oricărui tip de murdărie.

mop cu abur

AQUAclean Steam Cleaner Mop, preț recomandat: 599,99 lei

Dacă ești printre acelea dintre noi care acordă o atenție sporită la detalii, atunci ai nevoie cu siguranță de un aspirator portabil care să te ajute să cureți și cele mai dosite spații. Știi colțurile alea în care mai rămâne câte un firicel de praf sau câte o urmă de pânză de păinajen? Cu aspiratorul portabil cu baterii Handy Duo de la Dirt Devil beneficiezi de o putere mare de aspirare pentru a aspira și cele mai ascunde urme de praf. Pentru un maestru al curățeniei, aceast aspirator este ideal și de nelipsit în casă.

aspirator manual

Handy Duo: Handy Duo black-red, preț recomandat: 449,99 lei

Descoperă și tu ustensilele care ți se potrivesc și profită de beneficiile produselor Dirt Devil. Mai multe detalii găsești AICI.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: