(P) Atelierul lui Moș Crăciun s-a mutat la AFI Cotroceni

Anul acesta nu trebuie să mergi până la Polul Nord pentru a vedea atelierul lui Moș Crăciun, pentru că acesta s-a mutat la Afi Cotroceni.

Ești invitat să treci pragul unui tărâm de poveste în perioada 9 – 24 decembrie. Magia sărbătorilor de iarnă e adusă de spiridușii lui Moș Crăciun care te așteaptă cu premii, ciocolată și ceai cald. Decorațiunile de iarnă, colindele și brazii împodobiți te vor ajuta să simți magia Crăciunului.

De sărbători, timpul tău este cel mai frumos dar pe care îl poți face celor dragi. Ia-ți membrii familiei și hai în Atelier pentru a vă bucura de suprizele Moșului la Târgul Ideilor de Crăciun. Poți personaliza pe loc cadourile cumpărate din AFI Cotroceni și le poți împacheta gratuit la numeroasele standuri ale spridușilor.

Ce-ar fi sărbătorile de iarnă fără scrisorile către Moș Crăciun? Spriridușii te vor ajuta să-i scrii o scrisoare în care să-i spui Moșului exact ce îți dorești. Tot ei vor garanta ca scrisoarea ta să ajungă repede la oficiul poștal de la Polul Nord.

Ajutoarele lui Moș Crăciun te vor ajuta să te bucuri de acest tărâm fantastic, iar pe cei mici îi vor antrena în diverse activități distractive.

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Târgul Ideilor de Crăciun

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: