(P) Apisan Forte și Salvestrol, două suplimente alimentare cu efecte benefice asupra sănătății organismului uman

De Unica.ro pe 07 noiembrie 2017
Sănătatea este o comoară pe care încercăm să o prețuim cât de bine putem. Însă, nu totul depinde de noi. Oricât vrem să ne protejăm sănătatea, nu întotdeauna reușim. Atunci când sistemul nostru imunitar slăbește, organismul nostru nu mai are putere să lupte, iar bolile pun stăpânire pe acesta.

Din acest motiv, suntem nevoiți să găsim soluții viabile care să ne ajute să luptăm contra tuturor acelor boli ce ne distrug sănătatea.

Din dorința de a ne oferi cât mai multe soluții, specialiștii în domeniu au creat diverse suplimente alimentare pe care le putem folosi ca adjuvante în lupta cu boala.

Printre aceste soluții inovatoare se află și Apisan Forte și Salvestrol, două suplimente alimentare cu efecte benefice asupra sănătății organismului.

Apisan Forte face parte din categoria produselor apicole de calitate superioară, și este un produs ce poate fi folosit ca adjuvant în tratamentul diverselor afecțiuni, dar și pentru a preveni apariția acestora.

Datorită faptului că nu este tratat termic, acest supliment alimentar inventat de Victor Bogdan, are o eficiență terapeutică mult mai mare. În plus, este și un produs medaliat cu aur la Geneva, Bruxelles și București, în 2008.

Datorită faptului că este un produs BIO poate fi utilizat de toate categoriile de vârstă. Acesta este un adjuvant care se poate lua pentru a preveni și susține diverse terapii în cazul afecțiunilor grave.

Așadar, persoanele cu un sistem imunitar scăzut, cu un organism slăbit și predispus la îmbolnăvire, pot folosi Apisan Forte fie în doză profilactică, fie în doză terapeutică. De asemenea, acest produs apicol poate fi utilizat și de persoanele care suferă de cancer sau de afecțiuni provocate de microbi și viruși.

În plus, acest supliment alimentar este recomandat și pentru constipație cronică, afecțiuni cardiovasculare întrucât conține Ruton ce are efect vasculotrofic.

Odată administrat contribuie la scăderea colesterolului rău și cicatrizarea rănilor, arsurilor, plăgilor, ulcerelor varicoase etc.

În compoziția acestui produs apicol există nouă ingrediente active (polen, miere, enzime vegetale, beta-caroten, vitamina C, vitamina E, acid folic, vitamina A și flavonoide) care acționează sinergic în tratarea sau prevenirea diferitelor afecțiuni.

Acest produs poate fi achiziționat intrând pe site-ul bioo.ro.Tot de pe acest site poate fi achiziționat și Salvestrol, un adjuvant recomandat în timpul terapiilor alternative (acupunctură, homeopatie și diverse alte metode naturale) și nu numai.

Salvestrol este un adjuvant benefic în orice formă de cancer, creat de cercetători din dorința de a ajuta oamenii în lupta cu bolile necruțătoare.

Salvestrol este o gamă din care fac parte Salvestrol Platinum 2000 și Salvestrol Shield 350, două suplimente alimentare destinate celor care înțeleg că sănătatea este o comoară și că trebuie făcut orice pentru protejarea ei.

Salvestrol Platinum 2000 este un supliment alimentar bogat în salvestroli ce provin din fructe organice de cea mai bună calitate. Odată administrat, acest supliment natural contribuie la stoparea dezvoltării celulelor canceroase. Este practic un citostatic natural, lipsit de reacții adverse, care contribuie la activarea enzimei CYP1B1 pentru a grăbi moartea programată a celulei (apoptoza) și protejarea celulei sănătoase.

Salvestrol Shield 350 poate fi utilizat de orice persoană, la orice vârstă, pentru ca organismul să funcționeze în parametri normali. Acest supliment alimentar joacă un rol important în lupta contra afecțiunilor canceroase și ajută în procesul de dezvoltare a celulelor maligne. În plus, întărește sistemul imunitar.

Din gama Salvestrol fac parte ingrediente 100% naturale care conțin extracte de căpșuni, afine, mure, coji de mandarine, cu efecte benefice asupra sănătății organismului uman.

Salvestrolul a dispărut treptat din hrana noastră, deoarece consumăm din ce în ce mai puține legume și fructe. Din acest motiv, cercetătorii au ajuns la concluzia că oamenilor trebuie să li se ofere un supliment alimentar pe bază de salvestrol, capabil să combată celulele maligne.

Astfel, cercetătorii au încercat să identifice fructele și legumele bogate în salvestrol. După ce au avut la dispoziție fructe din abundență, au pornit de la metoda de extracție cu dioxid de carbon și în felul acesta au izolat salvestrolii (compușii naturali din dieta umană, care cu ajutorul enzimei CYPB1 se transformă în compuși capabili să distrugă celula canceroasă) dintre miile de nutrienți din fructe. Astfel, a apărut Salvestrol, care a fost pus la dispoziția celor care se luptă în fiecare clipă cu cancerul.

Așadar, pentru a ne bucura de sănătate, trebuie să intrăm pe bioo.ro și să achiziționăm Salvestrol și Apisan Forte.

Lidia Buble, dezvăluiri din copilărie: "Mi se părea ceva anormal să adorm fără să iau bătaie"

Lidia Buble, dezvăluiri din copilărie: "Mi se părea ceva anormal să adorm fără să iau bătaie"