(P) Afi Cotroceni te așteaptă cu cele mai frumoase cadouri de Crăciun

În perioada 9 – 24 decembrie, Afi Cotroceni se transformă în cartierul general al cadourilor de Crăciun și își așteaptă vizitatorii cu multe surprize la Târgul Ideilor de Crăciun!

Aici vei avea parte de o incursiune în tărâmul lui Moș Crăciun, unde vei găsi acel spirit de sărbătoare pe care ți-l dorești atunci când cumperi cadouri.

Expozanții de la Târgul Ideilor de Crăciun te așteaptă cu produse variate, pe toate gusturile și din toate categoriile. Vei avea de ales între decorațiuni și jucării de Sărbători, dulciuri, articole tradiționale, handmade și multe alte opțiuni de cadouri, ce reprezintă o adevărată desfătare într-o atmosferă festivă.

Așadar, aici poți găsi cele mai inspirate cadouri pentru el și ea, pentru cei mici sau mari, pentru prieteni, colegi și cine mai vrei tu!

Poți veni la Târgul Ideilor de Crăciun alături întreaga familie!

Veți fi întâmpinați cu o băutură caldă, care să vă introducă în atmosfera sărbătorilor de iarnă, iar cei mici vor găsi un colț special unde pot compune scrisoarea pentru Moș Crăciun. În tot acest timp, cei mari pot împacheta gratuit cadourile cumpărate, în ambalaje tematice de Sărbători.

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Târgul Ideilor de Crăciun

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: