(P) Accesoriile fac diferența!

De Unica.ro pe 19 decembrie 2017

Moda nu este doar despre ce se poartă, ci și despre ce ți se potrivește.

Probabil nici tu nu ești dispusă de fiecare dată să renunți la hainele sau accesoriile pe care le iubești, pentru că se schimbă moda, așadar nu degeaba se spune că pentru o femeie nu sunt niciodată destui pantofi sau destule genți.

În ultimii ani, însă, mai avem o slăbiciune: dispozitivele mobile. Cum acestea sunt obiecte care ne însoțesc zilnic și au ajuns să ne definească, ideal ar fi să ne și reprezinte.

Cât de des ți s-a întâmplat, însă, să ajungi în fața unui stand cu accesorii pentru telefonie mobilă și să ai senzația că vezi mereu același și același produs? Ei, bine, dacă vrei să ieși în evidență, intră în lumea accesoriilor mobile cu stil: alege Cellara.

Te-am făcut curioasă? Echipa Mobiup îți vine în ajutor în orice moment al anului, dar zilele acestea chiar te poate salva de timp pierdut inutil în alegerea accesoriilor potrivite.

Acum că Sărbătorile bat la ușă și mai avem doar un pas până la Anul Nou, este timpul să pui la punct ultimele detalii pentru look-ul tău de sărbători.

Iar ca să fii sigură că nu vei rămâne fără baterie într-o așa importantă perioadă a anului, decide-te, în sfârșit, pentru o baterie externă atât de necesară dispozitivului tău mobil! Sunt modele de dimensiunea unui ruj sau a unei pudriere!

Tot ce îți mai lipsește este să te asiguri că muzica ta preferată te va însoți pe durata Sărbătorilor de Iarnă și nu vei pierde nicio șoaptă a iubitului în conversațiile voastre. Așadar, fii sigură că ai în geantă și o pereche de căști discrete și mai ales de înaltă calitate.

Multipla campioană mondială şi europeană la gimnastică aerobică, Anca Surdu, care s-a alăturat echipei Mobiup, se declară fascinată de modul în care tehnologia și gadget-urile îi fac viața mai ușoară și zilele mai senine.

Fie că este vorba de o aplicație pe telefon sau o brățară fitness, pot să planific și să măsor intensitatea efortului în fiecare clipă. Iar căștile și husa cu baterie externă, branduri Cellara, disponibile în magazinul Mobiup si al partenerilor, se potrivesc perfect cu nevoile mele, pentru a nu fi nevoită să întrerup legătura cu cei din jur, pentru a putea să ascult muzica preferată în timp ce exersez și să fiu sigură că indiferent de momentul zilei, dispozitivele mele nu rămân fără baterie

Anca Surdu are 26 de ani şi este multiplă campioană mondială şi europeană la gimnastică aerobică, cu peste 50 de medalii acumulate. Deşi, deocamdată, a renunţat la sportul de performanţă, îi antrenează pe cei care vor să se menţină în formă, este antrenor personal la un centru de wellness din Capitală.

Un alt mare pasionat de tehnologie este și antrenorul de fitness Alex Valah, acum și el parte a echipei Mobiup.

(P) Accesoriile fac diferența!

“Sportul este pentru mine un stil de viață, iar recăpătarea încrederii de sine, menținerea unui echilibru corect între fizic, minte și corp, reprezintă unul dintre obiectivele mele. Dispozitivele moderne mă ajută să îmi ating mai ușor scopul. Suportul de braț pentru telefon, boxa wireless, brățara fitness sau bateria externă, toate îmi dau informațiile de care am nevoie.”

Întreaga colecție a produselor Mobiup o găsești și pe site-ul mobiup.ro, dar și în mall-urile din Capitală și mai multe orașe din țară.

Cellara și Mobiama sunt gândite special pentru tine!

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară