Maniile pe zodii

Secretomanie, grandomanie sau mania persecuţiei… Fiecare zodie are maniile sale. Iubitul tău de care din ele suferă? Află la ce îl predispune zodia.
Berbec: Suferă de mania vitezei. Ar trece din a-ntâia în a cincea pe nerăsuflate, şi nu numai la maşină. Acum e dinedispus, acum ia foc pentru o nimic toată.

Taur: Suferă de fixul proprietăţii: femeia lui, banii lui, lucruşoarele lui… Şi vede roşu în faţa ochilor dacă se simte cumva ameninţat de “scoaterea din posesie”.

Gemeni: Fixaţia relativităţii, iar în cazuri extreme, mitomania. Nu te enerva dacă îl auzi zicând cuiva ceva ce tocmai l-ai rugat să rămână între voi. Pentru el realitatea sau ceea ce consideră adevar e atât de relativ…

Rac: Suferă de mania persecuţiei. Sensibilitatea lui exagerată poate să-l ducă la ideea că ceilalţi au ceva cu el sau îi vor răul. Se retrage în carapace de unde îţi aruncă remarci cinice.

Leu: Cultul personalităţii. Îi place să fie prima dona showlui, iar ceilalţi să aplaude. Din cauza aceasta e vulnerabil la linguşiri.

Fecioară: Mania lui se cheamă perfecţionism. Pe care îl caută despicând firul în patru. Cât despre curăţenie… ar putea să se îmbolnăvească numai privind un pahar murdar.

Balanţă: Are mania contradicţiei. Dacă tu zici “laie” el va zice că-i “bălaie” numai ca să te contrazică, să echilibreze conversaţia. Şi mai e şi un pic narcisist…

Scorpion: Secretomania e prima dintre metehnele lui. Îşi ţine interesele departe de ochii celorlalţi şi devine foarte suspicios dacă doreşti să ştii mai multe despre el.

Săgetător: Grandomania. La el nimic nu poate să fie la dimensiuni normale. Toate ţine să le facă “pe picior mare” sau “la scară largă”.

Capricorn: Are obsesia datoriei, pe care şi le ia foarte în serios. E atât de preocupat de responsabilităţile de care vrea să se achite încât cu greu reuşeşte să se relaxeze cu adevărat.

Vărsător: Are mania originalităţii. Nu şi-ar pune o geantă pe cap pentru că nu ştie la ce foloseşte o geantă, ci fiindcă vrea să fie altfel decât ceilalţi şi să-i revolteze pe cei din generaţia anterioară.

Peşti: Sunt plini de superstiţii, chiar dacă se decleră atei convinşi. De obicei au o sumă de mici credinţe din cele mai bizare, pe care o să i le descoperi treptat.

Foto:Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun
Vă recomandăm: