Maniile pe zodii

Secretomanie, grandomanie sau mania persecuţiei… Fiecare zodie are maniile sale. Iubitul tău de care din ele suferă? Află la ce îl predispune zodia.
Berbec: Suferă de mania vitezei. Ar trece din a-ntâia în a cincea pe nerăsuflate, şi nu numai la maşină. Acum e dinedispus, acum ia foc pentru o nimic toată.

Taur: Suferă de fixul proprietăţii: femeia lui, banii lui, lucruşoarele lui… Şi vede roşu în faţa ochilor dacă se simte cumva ameninţat de “scoaterea din posesie”.

Gemeni: Fixaţia relativităţii, iar în cazuri extreme, mitomania. Nu te enerva dacă îl auzi zicând cuiva ceva ce tocmai l-ai rugat să rămână între voi. Pentru el realitatea sau ceea ce consideră adevar e atât de relativ…

Rac: Suferă de mania persecuţiei. Sensibilitatea lui exagerată poate să-l ducă la ideea că ceilalţi au ceva cu el sau îi vor răul. Se retrage în carapace de unde îţi aruncă remarci cinice.

Leu: Cultul personalităţii. Îi place să fie prima dona showlui, iar ceilalţi să aplaude. Din cauza aceasta e vulnerabil la linguşiri.

Fecioară: Mania lui se cheamă perfecţionism. Pe care îl caută despicând firul în patru. Cât despre curăţenie… ar putea să se îmbolnăvească numai privind un pahar murdar.

Balanţă: Are mania contradicţiei. Dacă tu zici “laie” el va zice că-i “bălaie” numai ca să te contrazică, să echilibreze conversaţia. Şi mai e şi un pic narcisist…

Scorpion: Secretomania e prima dintre metehnele lui. Îşi ţine interesele departe de ochii celorlalţi şi devine foarte suspicios dacă doreşti să ştii mai multe despre el.

Săgetător: Grandomania. La el nimic nu poate să fie la dimensiuni normale. Toate ţine să le facă “pe picior mare” sau “la scară largă”.

Capricorn: Are obsesia datoriei, pe care şi le ia foarte în serios. E atât de preocupat de responsabilităţile de care vrea să se achite încât cu greu reuşeşte să se relaxeze cu adevărat.

Vărsător: Are mania originalităţii. Nu şi-ar pune o geantă pe cap pentru că nu ştie la ce foloseşte o geantă, ci fiindcă vrea să fie altfel decât ceilalţi şi să-i revolteze pe cei din generaţia anterioară.

Peşti: Sunt plini de superstiţii, chiar dacă se decleră atei convinşi. De obicei au o sumă de mici credinţe din cele mai bizare, pe care o să i le descoperi treptat.

Foto:Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: