(P) 3 motive să alegi biciclete electrice Pegas de pe Bicicletapegas.ro

De Unica.ro pe 08 martie 2018

Odată ce tehnologia şi noi am evoluat, pe piaţă îşi fac apariţia tot felul de game de bunuri care să ne facă viaţa cotidiană mult mai uşoară.  Astfel că şi-au făcut loc printre deosebitele modele de biciclete Pegas şi aceasta gama de biciclete electrice, care au menirea de a ne scoate din monotonie şi a ne face să ne îndeplinim obiectivele zilei cu mai mult fast şi mult mai uşor. Însă, tot ce vrem astăzi să facem pentru tine este să îţi arătăm doar 3 motive pentru care merită să alegi o bicicletă electrică Pegas!

(P) 3 motive să alegi biciclete electrice Pegas de pe Bicicletapegas.ro

1.     Poţi să te deplasezi oriunde, oricând, fără să întârzii sau să pierzi timp în trafic

Dacă te-ai gândit vreodată care ar fi soluţia de a nu mai pierde timp în trafic, de a nu mai aştepta după mijloacele de transport în comun sau de a câştiga mai mult timp în favoarea ta chiar, atunci bicicleta electrică Pegas este cu siguranţă potrivită pentru tine. În primul rând vorbim despre faptul că este un mijloc de transport care oferă satisfacţii pe măsură. Nu mai întârzii! Ajungi întotdeauna la timp la birou, la cumpărături sau la întâlnirile cu prietenii şi te bucuri de timpul câştigat. Cu siguranţă vei vedea că vei dobândi mai mult timp pentru tine.

2.     Nu-ţi fă griji! Cu o bicicletă electrică Pegas nu ai cum să oboseşti pentru că te asistă la pedalat

Nu-i aşa că te-ai gândit întotdeauna că e bună o bicicletă, dar parcă nu ţi se potriveşte din cauză că te lasă fără vlagă? Ei bine, bicicletele electrice de la Bicicletapegas.ro au baterie şi motor, te asistă la pedalat, tocmai ca să nu mai oboseşti. Astfel că poţi ajunge oriunde îţi doreşti fără să gâfâi sau să transpiri. Ceea ce constituie un super avantaj! Ştiai că Bicicletele E-Pegas au o autonomie care îţi vor permite un dus-întors oriunde în oraş? Asta pentru că ating o viteză de 25km-oră şi au un motor cu putere de 250 W. Ca atunci când vrei să mergi pe distanţe mari, să nu te obosească bicicleta!

3.     Este mai sigură ca o bicicletă normală şi poţi s-o foloseşti pe orice suprafaţă

Faţă de bicicletele uzuale, aceste biciclete electrice de pe Bicicletapegas.ro, te ajută să controlezi viteza în curbe acolo unde toţi cicliştii au mereu probleme datorită motorului cu care este dotată. Astfel că indiferent de suprafaţa pe care te vei plimba cu ea, că e pe iarbă, că e pe asfalt, că e în oraş sau în drumeţii, vei fi mult mai protejat (ă), dacă achiziţionezi o astfel de bicicletă electrică.

Despre Pegas şi proaspăta lor lansare a bicicletei Pegas Partizan

După cum ştim cu toţii, Pegas este brandul copilăriei noastre. Deşi au lipsit o vreme bună, în 2012 s-au reinventat şi au venit pe piaţă cu o varietate de modele frumoase, printre care se numără şi bine lăudatele biciclete electrice.  Acum, doar de puţin timp, tocmai ce au lansat Pegas Artizan, o bicicletă electrică retro care îţi propune o poziţie relaxantă atunci când mergi pe ea, dar care te va scăpa şi de monotonie.  Vrei să afli mai multe? Intră pe Bicicletapegas.ro şi uită-te peste modelele de biciclete electrice pe care le au şi alegeţi favorita!

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"