Mickey Rourke

S-a născut pe 16 septembrie 1952, la New York. Când Mickey – pe numele de atunci Phillip Andre – avea 6 ani, părinţii săi au divorţat.
Un an mai târziu mama lui se recăsătorea cu un poliţist din Miami. Mickey a urmat liceul în Miami Beach unde s-a remarcat atât ca jucător de baseball cât şi actor în piesele şcolare.

După şcoală Mickey s-a mutat în New York pentru actorie, dar a avut parte mai mult de sport. A învăţat să boxeze şi a câştigat 20 de meciuri între 64 şi 72. A trecut apoi la box profesionist şi a cîştigat un milion de dolari în doar doi ani. În 1994 a apărut pe coperta revistei “World Boxing Magazine”.

Cum sănătatea cât şi faţa lui au avut de superfit în urma boxului, Mickey s-a reorientat spre actorie. A avut roluri memorabile în “Nouă săptămâni şi jumătate”, “Orhideea sălbatică” sau “Sin City” şi a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din “The Wrestler” în 2008. A fost căsătorit de două ori, iar acum este logodit cu o rusoaică top model.

Despre cum a şi-a depăşit problemele de-a lungul vieţii, ajunse de multe ori pe prima pagină a ziarelor, Mickey spunea: “Vorbesc mult cu preotul meu. Obişnuiam să îl sun pe el sau pe psihologul meu când aveam o explozie. Nu sunt eu vreun sfânt sau ceva, dar am o credinţa puternică. Dacă n-aş fi fost catolic cred că îmi zburam creierii pâna acum.”

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedeta zilei

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: