Pink

Cântăreaţa americană s-a născut pe 8 septembrie 1979 în Pennsylvania, USA, având numele Alicia Beth Moore. Tatăl ei, un veteran al războiului din Vietnam, îi cânta la chitară în copilărie.
Astfel, în micuţa Alicia s-a născut dorinţa de a deveni un star rock. În liceu se alătura unei trupe, iar la 14 ani cântau deja prin cluburile din Philadelphia.

La 16 ani înfiinţează o trupă de R&B formată din 3 fete, însă impresarul a convins-o să se lanseze solo şi aşa a apărut Pink sau P!nk. A debutat cu albumul “Cant Take Me Home” în 2000 şi a avut un succes uriaş mai ales printre adolescenţi. Stilul ei pendulează între pop, rock, R&B sau punk.

În 2003 a câştigat un Grammy pentru cea mai bună voce feminină rock. În 2006 lansează al 4 album al său şi se plasează pe un merituos loc 13 în topul Billboard al celor mai buni artişti ai deceniului 2000 – 2010. Pink este vegetariană, militează pentru PETA şi e implicată în mai multe acţiuni umanitare. Este căsătorită cu un motocross racer din 2006, s-au separat şi reîmpăcat de mai multe ori, actualmente luptând să îşi salveze căsnicia.

Despre încercările sale în viaţa sentimentală, Pink spunea cu înţelepciune: “Uneori trebuie să faci câţiva paşi înapoi ca să poţi să mergi înainte.”

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedeta zilei

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: