Cât de pricepute sunt zodiile la gătit

Să combini cu măiestrie condimentele, să realizezi feluri complexe şi gusturi rafinate este ceva ce şi zodia în care te-ai născut are un cuvânt de spus.
Berbec: Găteşti repede şi bine. Ai un fel savuros de a combina alimentele şi te pricepi ca nimeni alta la condimentele hot.

Taur: Nu te oboseşti prea des în bucătărie. Dar când intri acolo, ceea ce rezultă este artă pură. Cei apropiaţi adoră rezultatul.

Gemeni:
Te descurci bine în bucătărie, graţie îndemânării tale înăscute, cchiar făcând mai multe feluri simultan, dar rareori gătitul devine o pasiune.

Rac: Să hrăneşti este una dintre vocaţiile tale. Iar inuiţia îţi spune exact ce ingredient e potrivit sau ce mirodenie lipseşte.

Leu:
Preferi să îi pui pe alţii să gătească pentru tine, dar când te hotărăşti să îţi exerciţi măiestria la gătit, cei din jur se bucură de un regal culinar.

Fecioară:
Îţi place să găteşti simplu şi sănătos, decât prea sofisticat sau greu digerabil. Te pricepi de minune la diete şi regimuri.

Balanţă: Nu e un domeniu în care să excelezi, nu-ţi place să îţi strici manichiura, dar ştii reţete delicioase, mai ales de dulciuri.

Scorpion: Iei în serios afirmaţia că “amorul trece prin stomac”. Dar sunt si situaţii în care îţi pasă prea puţin de gastronomie.

Săgetător:
Nu îţi petreci prea mult timp în bucătărie, fiindcă eşti mai mereu pe drumuri. Dar o dată intrată acolo, si câteva reţete infailibile.

Capricorn: Ştii să găteşti la fel de bine cum te pricepi la orice altceva. Nu e o pasiune neapărat, dar stisfaci la o adică şi cele mai rafinate gusturi.

Vărsător: Găteşti feluri neobişnuite şi nu îţi place să mănânci de mai multe ori la rând acelaşi lucru. Încerci inclusiv reţete exotice.

Peşti: Ai un telent special pentru gusturi şi dacă te hotărăşti să îţi perfecţionezi arta gătitului descoperi foarte curând că îţi e o a doua natură.

Foto: Shuttertstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun
Vă recomandăm: