Ringo Starr

S-a născut pe 7 iulie 1940 la Liverpool, Anglia, pe numele adevărat Richard Starkey. Părinţii lui au divorţat când Richard avea doar 3 ani. Şi-a petrecut copilăria mai mult
 prin spitale decât pe la şcoală, iar la 15 ani abia reuşea să scrie sau să citească, dar era destul de îndemânatic. A renunţat la şcoală şi a lucrat ca delivery boy sau barman.

După ce tatăl său vitreg i-a cumpărat un set de tobe, şi-a jurat să devină cel mai bun baterist din lume. Cum era autodidact şi-a dezvoltat un stil cu totul personal de a ţine ritmul. Şi-a schimbat numele în Ringo Starr şi s-a perindat de la o trupă la alta până a ajuns al patrulea membru al Beatles-şilor.

A contribuit la primul lor hit, din 1962 şi a devenit repede idispensabil, cu stilul lui plăcut şi optimist. A aspirat şi la o carieră de actor şi de asemenea a cânat şi a compus muzică. A fost căsătorit cu prietena lui din adolescenţă între 1965 si 1975, cu care a avut 3 copii, iar apoi s-a căsătorit cu actriţa Barbara Bach.

Fără să se jeneze, Ringo declara: “Niciodată n-am studiat nimic, de fapt. N-am studiat tobe. M-am alăturat unor trupe şi am făcut toate greşelile posibile direct pe scenă.”

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedeta zilei

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: