Lindsay Lohan

De Corina Buhagiar pe 01 iulie 2010

Născută pe 2 iulie 1986, la New York, Lindsay Lohan şi-a început cariera la numai 3 ani, jucând în reclame pentru mai multe firme renumite. În 1996 a debutat în actorie…
,jucând într-un serial de televiziune.

Pentru primul ei lung metaj, „The Parent Trap” în 98, a câştigat aprecierea criticilor şi un premiu de Young Artist pentru debut. Contractul cu Disney i-a consolidat statutul de Teen Qeen, pe care Lindsay l-a detestat multă vreme, odată ce a s-a mai maturizat.

În 2001 s-a lansat şi într-o carieră muzicală, mărturisind că a cânta şi a scrie versuri sunt pasiuni vechi ale sale. Cu toate că tabloidele au avut-o mereu în vizor pentru viaţa ei personală agitată, cu arestări şi muncă în folosul comuntăţii, vizitele la Rehab-uri sau Alcoolicii Anonimi, Lindsay şi-a văzut de treabă, a lansat o linie de modă anul trecut şi are nu mai puţin de 5 filme care aşteaptă să fie lansate.

Despre reputaţia ei de party girl, Lindsay spunea: „Eu nu ies în oraş ca într-o evadare. Pentru mine este doar un prilej sa îmi întâlnesc prietenii şi să mă relaxez. Să fiu văzută cu ocazia asta este doar ceva ce vine împreună cu asta.”

Foto: Northfoto

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani