Lindsay Lohan

Născută pe 2 iulie 1986, la New York, Lindsay Lohan şi-a început cariera la numai 3 ani, jucând în reclame pentru mai multe firme renumite. În 1996 a debutat în actorie…
,jucând într-un serial de televiziune.

Pentru primul ei lung metaj, “The Parent Trap” în 98, a câştigat aprecierea criticilor şi un premiu de Young Artist pentru debut. Contractul cu Disney i-a consolidat statutul de Teen Qeen, pe care Lindsay l-a detestat multă vreme, odată ce a s-a mai maturizat.

În 2001 s-a lansat şi într-o carieră muzicală, mărturisind că a cânta şi a scrie versuri sunt pasiuni vechi ale sale. Cu toate că tabloidele au avut-o mereu în vizor pentru viaţa ei personală agitată, cu arestări şi muncă în folosul comuntăţii, vizitele la Rehab-uri sau Alcoolicii Anonimi, Lindsay şi-a văzut de treabă, a lansat o linie de modă anul trecut şi are nu mai puţin de 5 filme care aşteaptă să fie lansate.

Despre reputaţia ei de party girl, Lindsay spunea: “Eu nu ies în oraş ca într-o evadare. Pentru mine este doar un prilej sa îmi întâlnesc prietenii şi să mă relaxez. Să fiu văzută cu ocazia asta este doar ceva ce vine împreună cu asta.”

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedeta zilei

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: