Penelope Cruz

Născută pe 28 aprilie 1974, la Madrid, frumoasa Penelope Cruz dovedea înclinaţii artistice încă de la 2-3 ani, când imita actorii de la televizor spre amuzamentul părinţilor.
Dansul a fost prima ei pasiune. După 9 ani de balet clasic, a căştigat o audiţie devansand alte 300 de candidate şi obţinând astfel intrarea în nenumărate showuri de televiziune şi clipuri muzicale. În 1993 îşi făcea debutul în film, o producţie spaniolă, cu titlul “Labirintul grecesc”.

A devenit o diva a cinematografiei spaniole dupa ce a jucat în “Belle epoque”, film care a câştigat inclusiv Oscar. Colaborarea cu Almodovar, celebrul regizor spaniol, a fost biletul ei către faima internaţională.

Filmul acestuia, “Totul despre mama mea” a fost al doilea film în care Penelope juca şi care câştiga Oscar pentru film străin. Şi-a consolidat poziţia la Hollywood cu “Vanilla Sky”, în 2001, alături de Tom Cruise. După care au urmat “Sahara”, “Head in the clouds” sau filmul care i-a adus Oscar pentru rol secundar, “Vicky, Cristina, Barcelona”.

Despre dezavantajul de a fi o femeie frumoasă, Penelope spunea: “Cel mai dificil lucru din lume este sa îţi începi cariera cunoscută fiind numai pentru cum arăţi, iar apoi să încerci să devii o actriţă serioasă. Nimeni n-o să te ia în serios odată ce ai trecut drept o femeie drăguţă.”

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedeta zilei

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: