Robbie Williams

S-a născut pe 13 februarie 1974, în Anglia. A dat audiţie pentru a intra în “Take That” la 16 ani. Formaţia a avut un succes răsunător neaşteptat.
Robbie s-a separat însă de ea în 1995. În cariera solo a dat lovitura în 1997, de Crăciun, cu “Angels”, melodie care a fost recent votată locul 2 în topul britanic al celor mai frumoase cântece ever. Robbie l-a scris in 20 de minute.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZNsFtbgGb5Y&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZNsFtbgGb5Y&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

A intrat în Cartea Recordurilor pentru că a vândut 1,6 milioane de bilete într-o singură zi după ce şi-a anunţat turneul mondial din 2006.

Desprea cariera lui spune: “Nu sunt un muzician, sunt un entertainer. Provin dintr-o tradiţie a unei mari familii irlandeze căreia îi place să cânte. Mie îmi place să joc”.

Foto:Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedeta zilei
Vă recomandăm: