Robbie Williams

S-a născut pe 13 februarie 1974, în Anglia. A dat audiţie pentru a intra în “Take That” la 16 ani. Formaţia a avut un succes răsunător neaşteptat.
Robbie s-a separat însă de ea în 1995. În cariera solo a dat lovitura în 1997, de Crăciun, cu “Angels”, melodie care a fost recent votată locul 2 în topul britanic al celor mai frumoase cântece ever. Robbie l-a scris in 20 de minute.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZNsFtbgGb5Y&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZNsFtbgGb5Y&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

A intrat în Cartea Recordurilor pentru că a vândut 1,6 milioane de bilete într-o singură zi după ce şi-a anunţat turneul mondial din 2006.

Desprea cariera lui spune: “Nu sunt un muzician, sunt un entertainer. Provin dintr-o tradiţie a unei mari familii irlandeze căreia îi place să cânte. Mie îmi place să joc”.

Foto:Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedeta zilei

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: