(P) 1 Mai cu specific tradițional, în Delta Dunării

De Unica.ro pe 28 februarie 2018
Vizitează cel mai pitoresc colț al României cu prilejul mini-vacanței de ziua muncii, ocazie potrivită să testezi bucatele tradiționale din deltă, să descoperi frumoasele tradiții lipovenești și în plus să te bucuri de plimbări plăcute în natură. Profită de reducerile de până la 50% și rezervă acum un sejur de 5 zile la Gulliver Delta Resort 4* din Murighiol.

Pachetele de vacanță Delta pentru Seniori includ 4 nopți de cazare cu all inclusive, două gustări tradiționale între mese, transport autocar din București, plus multe alte surprize la tarife începând cu numai 749 lei/persoană!

Complexul Gulliver Delta Resort 4*, amplasat într-o zonă spectaculoasă, pe malul lacului Murighiol, te aşteaptă să descoperi un mediu specific lipovenesc, ce se observă de la prima vedere prin arhitectura inspirată din vechile conace lipoveneşti. În plus, preparatele culinare sunt gătite după rețete tradiționale și includ bucate alese din pește precum storceag, borș de pește la ceaun gătit pe malul Dunării, plachie, saramură, dar și alte bunătăți românești.

Murighiol, punct de plecare spre explorarea împrejurimilor

Splendid amplasată între braţul Sfântu Gheorghe şi ţărmul estic al lacului Razelm, Murighiol, localitate pitorească specific dobrogeană, este un foarte bun de pornire spre împrejurimile pline de atracţii pe care le adăposteşte Delta Dunării.

Peisaje unice ţi se vor arăta în cale pe măsură ce călătoreşti cu ambarcaţiunile moderne ale complexului pe canale labirintice pline de stuf, papură, rogoz, lotuși și nuferi protejați la nivel european. Nu rata o excursie la Pădurea Letea, declarată zonă protejată încă din anul 1938. În plus, Letea şi Caraorman sunt singurele păduri de nisip din România şi singurele locuri unde cresc liane de până la 25 metri lungime. La fel de căutate sunt și plimbările cu barca spre Sulina – fosta capitală a piraților, Sfântu Gheorghe – localitatea cu cea mai frumoasă plajă sălbatică de la Marea Neagră sau excursiile cu autocarul spre cetățile Istria și Enisala.

(P) 1 Mai cu specific tradițional, în Delta Dunării

Relaxare pentru seniori și familii cu copii

Dacă gurmanzii își vor găsi cu siguranță raiul la Gulliver Delta Resort 4*, și turiștii în căutare de relaxare vor avea parte de momente unice în cadrul complexului. Pasionații de pescuit pot practica activitatea preferată direct de pe pontoane, să se răsfețe în hamac în grădina luxuriantă, cu un ceai la samovar sau la piscină (în zilele calde de vară). La ceas de seară, doritorii pot participa la Petrecerea Lipovenească cu muzică şi dansuri tradiţionale, ce vine să încununeze o vacanţă desăvârşită plină de voie bună.

De Geanina Ichim

Sursa foto: pixabay.com si gulliverresort

Ofertă Specială 1 Mai Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4*, Murighiol

*Sejur Delta pentru Senioritarife de la 749 lei/persoană, 4 nopți de cazare cu All inclusive, două gustări lipovenești, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriză de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare), acces gratuit la piscină, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, foc de tabără, activități recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro . Cerere oferta: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Ce face și cum arată astăzi Ana Maria Georgescu: „La o anumită scară, am fost și eu, la rândul meu, Eliza Doolittle”

Ce face și cum arată astăzi Ana Maria Georgescu: „La o anumită scară, am fost și eu, la rândul meu, Eliza Doolittle”