Ozana Barabancea, scoasă din minţi la “Te cunosc de undeva!”

Cu cât prestaţiile concurenţilor de la “Te cunosc de undeva!” sunt mai dificile şi mai spectaculoase, cu atât pretenţiile celor patru juraţi, Ozana, Andreea Bălan, Aurelian Temişan şi Andrei Aradits, sunt mai mari.
Astfel că, la antrenamentele pentru transformările din ediţia de sâmbătă, 12 octombrie, concurenţii le-au dat de furcă antrenorilor.

Una dintre cele mai dificile transformări i-a aparţinut lui Matteo care se va transforma în Nicoleta Voica. Cu toate că s-a pregătit din greu la antrenamente, Andrei Aradits i-a reproşat artistului că se poartă de parcă nu ar dori să obţină punctajul maxim de la juraţi, pentru că îşi limitează aptitudinile.

În camera alăturată, la lecţiile de canto, Ozana s-a supărat foarte tare pe Mike Diamondz care a determinat-o să-l dea afară de la repetiţii, pentru că nu era ascultător şi nu aplica sfaturile pe care i le dădea pentru transformarea în Tina Turner.

La momentul jurizării, după transformarea lui Mike Diamondz, Ozana Barabancea a făcut o mărturisire neaşteptată. Telespectatorii care vor urmări “Te cunosc de undeva!” sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 20:30, la Antena 1, vor fi martorii conflictului dintre antrenori şi concurenţii de la antrenamente.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Eva.ro
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: