Orașul din România unde se trăiește cel mai rău. Ce oraș se află la polul opus

De Unica.ro pe 02 februarie 2018
O cercetare D&D Research citată de businessmagazin.ro a analizat percepția românilor asupra costului vieții din orașul și cartierul în care locuiesc corelat cu venitul lor.

Analiza a ajuns la concluzia că orașele cu cel mai ridicat cost al vieții sunt Reșița, Alexandria, Vaslui, Focșani, Piatra Neamț Satu-Mare, Tulcea, Călăraşi, Botoşani şi Brăila.

Orașul cu cel mai avantajos cost al vieții nu este Bucureștiul, așa cum am putea crede. Capitala este abia pe locul nouă în topul orașelor unde se trăiește cel mai bine. Orașul cu cel mai avantajos cost al vieții este Brașovul, urmat de Cluj Napoca, Oradea, Sibiu, Piteşti, Timişoara, Târgu Mureş, Craiova, Bucureşti şi Iaşi.

Ceretarea realizată de D&D Research și Storia.ro a analizat și percepția Bucureștenilor asupra cartierelor din Capitală. Cartierul unde se trăiește cel mai bine este Titan, urmat de Sălăjan, Balta Albă, Brâncoveanu și Baba Novac.

 

Cartierul din România unde se trăiește cel mai bine este cartierul Grigorescu din Cluj-Napoca, urmat de Titan din Bucureşti și Gavana 3 din Piteşti.

 

Pericolele la care ne expunem copiii atunci când îi tratăm cu leacuri băbești

Pericolele la care ne expunem copiii atunci când îi tratăm cu leacuri băbești