Obtine un zambet de invidiat

De Unica.ro pe 14 septembrie 2010

Modificarea culorii naturale a dintilor poate fi de suprafata sau interna si poate avea urmatoarele …
Obtine un zambet de invidiatModificarea culorii naturale a dintilor poate fi de suprafata sau interna si poate avea urmatoarele cauze: procesul natural de imbatranire, consumul de cafea, tutun, ceai negru, vin rosu, fructe intens colorate, acumularea placii bacteriene si formarea tartrului, restaurari dentare, precum si alte traume dentare.

Pentru dinti mai albi si un zambet stralucitor solutia este sa folosesti o pasta de dinti cu ingrediente de albire.

Cum actioneaza Signal White Now?
Signal White Now este prima pasta de dinti care albeste instantaneu dintii dupa un singur periaj*. Formula are si o actiune progresiva care iti albeste dintii in timp.

Pasta de dinti Signal White Now contine un pigment albastru care se depune pe smalt, reducand aparitia nuantei de galben a dintilor si creand efectul optic al unui zambet mai alb si mai stralucitor.

Pe langa beneficiul major de albire instanteneu, Signal White Now este la fel de eficace ca o pasta de dinti cu fluor in ingrijirea dintilor si a gingiilor. Signal White Now este astfel o pasta de dinti cu fluor de inalta calitate, care intareste smaltul dintilor si improspateaza respiratia.

* Studiu clinic asupra efectului optic si instantaneu de albire, pe 78 de participanti. Efectul instantaneu de albire este temporar.

Cum va arata zambetul tau?

Datorita efectului instantaneu de albire, zambetul tau va arata incredibil chiar dupa primul periaj: dinti mai albi, zambet mai stralucitor.

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară