Oana Zăvoranu îi cere daune de jumătate de milion de euro lui Pepe pentru defăimare

De Oana Savin pe 04 aprilie 2018
Oana Zăvoranu s-a hotărât să îi ceară lui Pepe despăgubiri în valoare de jumătate de milion de euro pentru că ar fi defăimat-o timp de mai mulți ani. În acest sens, vedeta a depus o plângere împotriva fostului soț la o secție de Poliție din Capitală.

Mi-a făcut două plângeri penale, atât ca persoană fizică, cât şi ca persoană juridică, că aş fi furat, i-aş fi distrus locuinţa şi aşa mai departe. Din anul 2011, când a formulat aceste plângeri, până în anul 2016, m-am luptat corect să dovedesc nevinovăţia. Faptul că organele de urmărire l-au considerat nesincer pe Ionuţ Pascu în declaraţii nu a fost atât de mediatizat. A fost găsit nesincer în declaraţii, iată că Oana Zăvoranu a primit două neînceperi în două locuri„, a declarat Oana Zăvoranu, citată de Mediafax.

Citește și: Oana Zavoranu s-a căsătorit în secret! Iată când a fost nunta și cine sunt nașii!

Vedeta a precizat că aceasta este prima plângere pe care o depune împotriva cântărețului

Este pentru prima oară când Oana Zăvoranu îl cheamă în instanţă pe Pascu pentru că este normal să îmi repar imaginea atât de terfelită. Daunele morale, calculate pe hârtie, care constau în toate contractele mele de la televiziuni, de sponsorizare, cât şi daunele mele morale, suferite în această situaţie, că peste tot unde puneai numele meu, erau numai titluri «Oana Zăvoranu riscă 15 ani de puşcărie», sunt lucruri ticluite de Ionuţ Pascu, care crede că este cel mai important om. Daunele se ridică la 500.000 de euro, daunele cu care mă constitui eu parte civilă„, a mai spus ea.

Citește și: Oana Zăvoranu critică femeile care alăptează în public. Ce îi răspunde Cristina Șișcanu

Oana Zăvoranu și Pepe au fost căsătoriți timp de cinci ani, cei doi divorțând în anul 2011.

Foto: Facebook

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"