Oana Roman: „Sunt mai rău ca o piţipoancă”. Vezi de ce a spus asta!

De Unica.ro pe 31 iulie 2013

“Sunt praf, mai rău ca o pitipoancă!”, a declarat Oana Roman la emisiunea „Serviţi, vă rog!”. Vezi ce a făcut-o să spună asta şi cum s-a descurcat cu sarcinile impuse de Nea Marin!

Oana Roman se numără printre vedetele care participă a ediţia de săptămâna aceasta a emisiunii „Serviţi, vă rog!”. Ea a fost nevoită să facă curat la animale, să servească la bar şi chiar să înfrunte fobia ei, reptilele.
Chiar şi aşa, vedeta nu a renunţat la ţinutele ei stilate şi nici măcar la geanta foarte scumpă. “Sunt praf, mai rău ca o piţipoancă!”, a spus Oana când şi-a dat seama că hrăneşte animalele de la circ având pe umăr o geantă Chanel.
serviti va rog catinca roman oana roman
Oana a fost însoţită la emisiune de sora ei, Catinca Roman, care a tras doua sperieturi zdravene. Indemnata de catre Nea Marin, acesta si-a bagat mana in gura pelicanului la fel ca toti ceilalti, insa a fost singura care s-a ales cu zgarieturi si rani serioase, avand nevoie de ingrijiri medicale. Mai tarziu, Catincai i s-a urcat inima in gat atunci cand a fost nevoita sa stranga mizeria din cusca focii.
serviti va rog catinca roman nea marin
Monica Anghel a scos caprele la plimbare alaturi de Catinca si s-a descurcat de minune la bar, fiind apreciata de catre patronul terasei pentru implicarea de care a dat dovada. Daca ziua de munca au inceput-o fetele cu spor si sarg, sosirea lui Alex si a lui Gog a dat startul farselor de tot felul. Mentalistul Gog, castigatorul celui de-al doilea sezon al super-show-ului “Romanii au talent”, i-a vrajit pe turistii de la terasa Crema cu o multime de trucuri, printre care si unul in care transforma o bancnota de un leu intr-una de zece.
serviti va rog catinca roman monica anghel

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi