Oana Roman a aflat de ce boală suferă: „Iau şase pastile, de trei ori pe zi”

După luni de zile în care medicii nu reușeau să îi pună un diagnostic, Oana Roman a aflat în sfârșit de ce boală suferă.

Citește și – Oana Roman, probleme grave de sănătate: „Îngrozitor sentiment când te simți din ce în ce mai rău”

Vedeta a fost internată câteva zile în spital, unde și-a făcut mai multe analize și, astfel, a aflat că suferă de hipotiroidie.

„Nu e boală foarte gravă, se tratează. Mai greu e cu hipotiroidia. Eu am hipertiroidie şi se tratează. Este o boală autoimună. Corpul secretă nişte anticorpi asupra a ceea ce nu există. Această boală se rezolvă. Am făcut nişte analize în plus pentru a stabili nivelul bolii. Am fost la un doctor care a avut grijă de mine. M-au înţepat, m-au chinuit. Toate stările rele pe care le aveam s-au datorat acestei boli. Iau un tratament, de o săptămână am început. Iau şase pastile, de trei ori pe zi”, a declarat Oana Roman pentru cancan.ro.

Hipotiroidia este o afecțiune în care glanda tiroidă nu produce suficienți hormoni tiroidieni pentru a asigura buna funcționare metabolică a celulelor organismului, ducând la „încetinirea” a numeroase funcții ale organismului.

Citește și – Oana Roman, declarație surprinzătoare – „Mă împrumut de la prieteni şi îmi amanetez bijuteriile ca să trăiesc cum vreau eu!”

Foto – Libertatea.ro

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: