O tânără a rămas însărcinată la 15 ani. Cum i s-a schimbat viața la aproape 20 ani de când i s-a cerut să avorteze

Sharon Jabbour, o australiancă din Melbourne, Australia a rămas însărcinată pe când avea doar 15 ani. La aproape 20 de ani de la sarcina nedorită, tânăra povestește cum i-a schimbat viața acest eveniment.

Sharon are acum 34 de ani și a ales să povestească cum a fost judecată și certată de membrii familiei când a ales să nu avorteze și să aibă acest copil, deși avea doar 15 ani.

Symonne s-a născut la două luni după ce mama ei a împlinit 16 ani. Sharon descrie experiența ca “dragoste la prima vedere”. Deși viața ei nu era prea ușoară, Sharon știa ce vrea de la viață, voia o familie mare cu tatăl primului ei copil.

Sharon Jabbour la 16 ani

În prezent, Sharon este căsătorită cu Ramsey, iubitul ei din adolescență și împreună au nu mai puțin de 8 copii (Symonne – 18 ani , Celinna – 15, Tifinney – 13 ani, Sebastian – 12 ani, gemenii Alesha si Ethan, 10, Amaliyah – 4 ani si Aliyrah – 2 ani).

Cei doi soți au acum casa lor, două mașini, două afaceri și lucrează full time amândoi. ”Eu sunt dovada vie că a fi mamă nu înseamnă că viața ta s-a sfârșit. Devii lucrurile pentru care ești dispus să muncești.”

Sharon Jabbour la nunta ei

Femeia a declarat că a fost mereu cinstită cu copiii ei, că le-a explicat că a avea copii atât de devreme este un lucru extrem de greu.

Sharon Jabbour si fiica ei

Sursa foto 123rf și printscreens

Citește și A crezut că o adolescentă este gravidă, dar de fapt ea suferea de o boală gravă

Citește și Cum arată adolescenta de 17 ani care a adus pe lume șapte copii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: