O pizza Ramona! Repede, dacă se poate!

De Unica.ro pe 12 ianuarie 2010

Micuţa Gabor – luată la ţintă de Pistol, sexosul Vâlcan se făleşte cu atitudinea, iar firmamentul s-a îmbogăţit cu bomba sexy Iulia, acum şi la mall.

O dispută zornăitoare precum clopoţeii împodobind un brad kitsch: Ramona Gabor şi Gina Pistol, înfruntându-se la uşa cortului cu „Acces direct”. Vexată de o întâlnire a Ramonei cu Nicola, iubitul Ginei, aceasta din urmă a sugerat că micuţa Gabor e un fel de pizza care vine la masculi ca la comandă! La celulita ei generos dezvăluită şi pe fondul suspiciunii că s-ar fi separat de junele Bădălău, probabil că acuzaţiile Ginei i s-au părut Ramonei floare la ureche!

Secretele de Acasă Radu Vâlcan nu înţelege de ce s-a râs de el când a emis platitudinea că a fi sexy ţine de atitudine, după cum nu pare să priceapă nici de ce frumoasa Elena Voscoboinic a revenit în braţele credinciosului Dima Melnic.
Dacă mă întrebaţi, aş zice că nici n-a fost ceva între ei. Imediat după ce a transpirat vestea că Radu a fost căsătorit, am aflat şi de alte preferinţe ale chipeşului manechin. Prefer să păstrez misterul, aşa că, Radu, stai cuminte Acasă!

Solo la Minimum E din Ploieşti şi e mai greu de recunoscut în public deoarece apare îmbrăcată, spre deosebire de unele roluri, în care a fost văzută altfel. Se numeşte Maria Dinulescu şi o ştiu până şi cei de la Depeche Mode. Ceea ce nu ştiu ei este că frumoasa actriţă s-a despărţit de iubit şi e în plin proces de racolare. Bârfele spun că Maria l-ar fi ochit pe Arsenie când şi-a lansat albumul „Minimum”, dar eu cred că prahoveanca vizează doar maximum!

Bomba de la mall Despre Iulia Tăbăcaru probabil că n-aţi fi auzit dacă fotbalistul Tănase nu s-ar fi transferat la Steaua, dar astăzi este una dintre celebrităţile omniprezente în presa mondenă. Cum vine din provincie, bomba sexy ar trebui să afle că la noi, în Capitală, mallul nu este cel mai frumos loc din oraş, căţăratul pe catalige e un sport periculos chiar dacă stai în zona Unirii şi, în general, aspectul de bolid tunat nu garantează succesul, OK?

Sorcovaaa, Sylviaaa! Prezenţă fistichie pe scena unui club de fiţe renăscut în mahalaua Teilor din cenuşa fostei Republici a Soarelui: solista Sylvia, costumată cu o ţinută de care s-ar jena şi pitoreasca Lady Gaga! Las la o parte „gagaismele” foarte la modă acum şi consemnez doar un accident de ţinută al Sylviei (à la Mantea, dacă mă înţelegeţi), care i-a adus zâmbetul pe faţa lui Ja Rule, rapperul care a fost personajul Smiley în „Asalt asupra secţiei 13”, film revăzut într-o seară în care n-am avut chef să ies în oraş…
IRIS

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"