O nouă colecţie Elena Perseil

De Andra Pecingina pe 01 noiembrie 2009

Zilele trecute creatoarea Elena Perseil a prezentat noua sa colecţie pentru primăvară-vară 2010, numită „One summer! this afternoon…”. Întreaga colecţie abordează …
… un stil foarte feminin şi glamour, caracteristic designerului.  
 
Ţinutele ne duc cu gândul la vacanţa perfectă pe Riviera franceză. Rochiile din mătase şi tricot brodat manual ne traspun din nou în cadrul plin de prospeţime al verii, volumele create de Elena Perseil nu le-a răpit acestora din fluiditate. Cromatica noii colecţii trece de la albastru nisip la roz passe, fiind completată de imprimeuri absolut fermecătoare.  
 
 „One summer! this afternoon…” este completată de seria nouă de genţi supradimensionate, poşete plic, sandale cu platformă sau plate, în tonuri de albastru şi roşu.  
 
Elena Perseil ne-a cucerit cu noua sa colecţie dar şi cu montajul audio care a însoţit showul. Montajul a constat într-un dialog cald care a transmis momente şi aspecte ale comunicării între designer şi femeia care îşi doreşte o armonie perfectă între corp şi spirit, între starea sa de spirit şi vestimentaţia aleasă.  
 
Printre celebrităţile prezente la eveniment pentru a sprijini eforturile creative ale Elenei Perseil se numără Andreea Esca, Alina Grigore, Daiana Anghel, Adriana Bahmuţeanu, Mirela Vescan, Laurent Tourette şi Raluca Hagiu.  

EXCLUSIV! Decodificarea anului 2019: tot ce trebuie să știi din numerologie

EXCLUSIV! Decodificarea anului 2019: tot ce trebuie să știi din numerologie