O mamă perfect sănătoasă a născut un bebeluș de nota 10. După câteva zile, femeia a rămas fără uter, mâini și picioare

O femeie în vârstă de 33 de ani din Canada a născut fără probleme un bebeluș perfect sănătos la clinica IWK Health Center din Halifax, Noua Scoţie, în luna martie a acestui an. Myles este primul copil  al lui Lindsey Hubley şi al lui Matt Sampson, iar la câteva zile după naștere părinții l-au dus acasă.

Însă, la doar o zi de la externare, Lindsey s-a întors din nou la spital, acuzând dureri severe de stomac. Medicii i-au spus că are constipație și au trimis-o acasă.

Pentru că durerile erau din ce în ce mai acute, proaspăta mamă s-a dus la un alt spital. Așa a aflat că, de fapt, dezvoltase fasciită necrozantă, o infecție bacteriană rară, care distruge pielea și țesuturile moi de sub ea.

În cele din urmă, medicii i-au amputat brațele, picioarele și i-au făcut histerectomie totală.

Lindsey şi familia ei au depus o plângere pentru neglijenţă împotriva spitalului la care femeia a născut şi împotriva medicilor şi asistentelor care au ajutat-o să nască. Aceştia sunt convinşi că totul s-a produs din cauza unei erori medicale sau din cauza igienei precare din spital.

Avocatul familiei a declarat că după naştere, o parte din placenta pacientei nu a fost îndepărtată şi că o rană de la nivelul vaginului nu a fost suturată corespunzător, motive responsabile de infecția pe care a luat-o Lindsey.

Spitalul nu a răspuns în mod public acuzaţiilor aduse.

În prezent, femeia a scăpat de infecție, dar are nevoie de o serie de operații suplimentare, printre care și un transplant de rinichi.

Citește și – Cum se trăiește cu tocofobia – frica de naștere

Citește și – A intrat în comă imediat după naștere și s-a trezit după 7 ani. Abia acum și-a cunoscut fetița

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Stiri pe scurt

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: