O mai știi pe Karicia din telenovela Salome? Iată cum arată Niurka Marcos la 50 de ani

De Mădălina Manole pe 05 ianuarie 2018
Cu siguranță, toți ne-o amintim pe Niurka Marcos, interpreta Kariciei din celebra telenovelă Salome, ce a avut în rol principal doi actori consacrați: Edith Gonzales și Guy Ecker.

La aproape 20 de ani de când dădea viață dansatoarei senzuale și nonconformiste din telenovelă, Niurka și-a schimbat complet aspectul fizic, cu toate că zâmbetul, veselia și energia de odinioară a reușit să le mențină intacte, cel puțin asta reiese din fotografiile publicate de actriță pe rețelele de socializare.

Niurka Marcos, în telenovela Salome

Niurka Marcos, în telenovela Salome

Niurka Marcos, care va împlini pe 25 noiembrie 2018 vârsta de 51 de ani, și-a dedicat mare parte din viață meseriei de dansatoare și cântăreață, astfel reușind mai ușor să capteze admirația și să atingă succesul, decât dacă ar fi continuat cu actoria. De asemenea, aceasta a participat în 2004 la emisiunea Big Brother difuzată în Mexic, a făcut parte din concursul Mexic Baila și a regizat numeroase emisiuni și spectacole de dans.

niurka marcos karicia salome

La 40 de ani, Niurka Marcos a pozat într-o celebră revistă pentru bărbați și a reușit să facă furori cu formele pe care le afișa la acea vârstă. Însă, cei 10 ani trecuți de atunci și-au pus amprenta într-un mod negativ, ridurile și kilogramele în plus devenind inevitabile.

niurka marcos - salome

Pe plan personal Niurka nu a reușit să reziste într-un mariaj mai mult de doi ani, aceasta fiind căsătorită cu actorul Bobby Larios din 2004 până în 2006, și cu Yanixan Texido din 2007 până în 2009.

A post shared by Niurka Marcos (@realniurka) on

Cu toate acestea, Niurka se poate mândri cu trei copii, doi băieți și o fată, cu vârste cuprinse între 13 și 26 de ani, care par să-i calce întocmai pe urme, alegând, de asemenea, calea celebrității.

niurka marcos copii

Cei trei copii ai actriței Niurka Marcos

Citește și – Ți-l mai amintești pe Mario Cimarro? Este incredibil cum arată la 46 de ani!

Citește și – Cum arată Adamari Lopez la 46 de ani. Actrița de telenovele este neschimbată

Citește și – Cum arată Kate del Castillo la 20 de ani după telenovela “La mentira”. Actrița a pozat goală

Sursă foto: Northfoto, Facebook, Instagram

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"