O iubire de-o vara?

De Unica.ro pe 19 iulie 2010

Intalnirile si iubirile ce apar pe perioada verii au fost privite dintotdeauna cu suspiciune.
O iubire de-o vara?Intalnirile si iubirile ce apar pe perioada verii au fost privite dintotdeauna cu suspiciune. Si mai ales acum, cand ne petrecem vacantele mai mult singure, devevind astfel o perioada de libertate programata de care multi dintre noi sunt tentati sa profite.

Insa, tot maim ulte persoane care au trecut printr-o aventura de vara sunt dispusi sa repete experienta. Ba, mai mult, sa isi programeze viitorul concediu in asa fel incat as se reintalneasca cu persoana cu care s-a bucurat de placeri in astenut.

Si celibatarii pleaca in concedii cu speranta, mai mult sau mai putin constienta, ca un flirt se poate transforma intr-o aventura. E adevarat ca e greu sa se stabileasca o relatie de durata, putine cupluri rezistant dupa ce vara se termina, pentru ca intr-un concediu este destul de putin timp pentru a ajunge sa-l iubesti pe cel cu care ai o aventura.

Fara stres, lumina, caldura, trupuri sumar imbracate… iata conditiile minime care ajuta la aparitia unei aventuri toride. Cu siguranta, idila poate supravietui prin intermediul telefonaselor, sms-urilor etc, dar absenta intalnirilor fata-n fata duce treptat la indepartare… de aceea este bine de stiut ca daca te inhami la o astfel de aventura sa nu-ti imaginezi ca ai gasit perechea mult dorita. Este foarte probabil ca partenerul sa fi cautat doar o experienta de scurta durata.

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"