O iubire de-o vara?

Intalnirile si iubirile ce apar pe perioada verii au fost privite dintotdeauna cu suspiciune.
Intalnirile si iubirile ce apar pe perioada verii au fost privite dintotdeauna cu suspiciune. Si mai ales acum, cand ne petrecem vacantele mai mult singure, devevind astfel o perioada de libertate programata de care multi dintre noi sunt tentati sa profite.

Insa, tot maim ulte persoane care au trecut printr-o aventura de vara sunt dispusi sa repete experienta. Ba, mai mult, sa isi programeze viitorul concediu in asa fel incat as se reintalneasca cu persoana cu care s-a bucurat de placeri in astenut.

Si celibatarii pleaca in concedii cu speranta, mai mult sau mai putin constienta, ca un flirt se poate transforma intr-o aventura. E adevarat ca e greu sa se stabileasca o relatie de durata, putine cupluri rezistant dupa ce vara se termina, pentru ca intr-un concediu este destul de putin timp pentru a ajunge sa-l iubesti pe cel cu care ai o aventura.

Fara stres, lumina, caldura, trupuri sumar imbracate… iata conditiile minime care ajuta la aparitia unei aventuri toride. Cu siguranta, idila poate supravietui prin intermediul telefonaselor, sms-urilor etc, dar absenta intalnirilor fata-n fata duce treptat la indepartare… de aceea este bine de stiut ca daca te inhami la o astfel de aventura sa nu-ti imaginezi ca ai gasit perechea mult dorita. Este foarte probabil ca partenerul sa fi cautat doar o experienta de scurta durata.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Modă
Vă recomandăm: