O femeie paralizată auzea zgomote în garaj în fiecare noapte. Când a aflat ce se întâmplă, a izbucnit în lacrimi

Brad și Liz Soden sunt căsătoriți de ani de zile și au împreună trei copii. S-au îmdrăgostit la prima vedere și abia așteptau să își întemeieze o familie, însă viața lor a luat o întorsătură neașteptată pe 15 august 1999, când au avut un accident rutier.

Brad și Liz erau cu cei trei fii ai lor în mașină, când cauciucul stâng din față a explodat. Au pierdut controlul autoturismului, care a ieșit de pe partea carosabilă și s-a răsturnat.

Cei trei copii au ieșit pe geamul mașinii, reușind să scape doar cu câteva zgârtieturi din accident, iar Brad a avut un picior rupt. În schimb, Liz, a fost mai puțin norocoasă decât restul familiei: a suferit o fractură la coloană și a rămas paralizată de la talie în jos.

Pentru că a lucrat în armată, Brad era obișnuit să vadă accidente cumplite, dar a fost o lovitură grea pentru el când și-a văzut soția în această situație. Nici Liz nu și-a putut accepta prea ușor noua condiție, mai ales că îi plăceau foarte mult plimbările pe jos.

Dar Brad nu s-a dat bătut și a aîncercat să găsească o soluție pentru ca soția lui să își poată continua pasiunea.

Timp de trei luni, noapte de noapte, se strecura în garaj pentru a construi un cărucior asemănător unui tanc, pentru ca soția lui să poată explora până și terenurile accidentate. După ce a fost gata, Liz a intrat în garaj și a văzut marea surpriză pe care soțul ei i-o pregătise. A fost impresionată până la lacrimi.

După ce a văzut cât de util este acest scaun-tanc pentru soția sa, Brad a început să fabrice aceste mașinării și pentru soldații răniți pe câmpul de luptă!

Citește și – A fost părăsită de soț după ce a rămas paralizată. Cine este noul ei iubit

Citește și – Poze inedite: E paralizată de 16 ani, dar face scufundări

Foto – Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: