O femeie paralizată auzea zgomote în garaj în fiecare noapte. Când a aflat ce se întâmplă, a izbucnit în lacrimi

Brad și Liz Soden sunt căsătoriți de ani de zile și au împreună trei copii. S-au îmdrăgostit la prima vedere și abia așteptau să își întemeieze o familie, însă viața lor a luat o întorsătură neașteptată pe 15 august 1999, când au avut un accident rutier.

Brad și Liz erau cu cei trei fii ai lor în mașină, când cauciucul stâng din față a explodat. Au pierdut controlul autoturismului, care a ieșit de pe partea carosabilă și s-a răsturnat.

Cei trei copii au ieșit pe geamul mașinii, reușind să scape doar cu câteva zgârtieturi din accident, iar Brad a avut un picior rupt. În schimb, Liz, a fost mai puțin norocoasă decât restul familiei: a suferit o fractură la coloană și a rămas paralizată de la talie în jos.

Pentru că a lucrat în armată, Brad era obișnuit să vadă accidente cumplite, dar a fost o lovitură grea pentru el când și-a văzut soția în această situație. Nici Liz nu și-a putut accepta prea ușor noua condiție, mai ales că îi plăceau foarte mult plimbările pe jos.

Dar Brad nu s-a dat bătut și a aîncercat să găsească o soluție pentru ca soția lui să își poată continua pasiunea.

Timp de trei luni, noapte de noapte, se strecura în garaj pentru a construi un cărucior asemănător unui tanc, pentru ca soția lui să poată explora până și terenurile accidentate. După ce a fost gata, Liz a intrat în garaj și a văzut marea surpriză pe care soțul ei i-o pregătise. A fost impresionată până la lacrimi.

După ce a văzut cât de util este acest scaun-tanc pentru soția sa, Brad a început să fabrice aceste mașinării și pentru soldații răniți pe câmpul de luptă!

Citește și – A fost părăsită de soț după ce a rămas paralizată. Cine este noul ei iubit

Citește și – Poze inedite: E paralizată de 16 ani, dar face scufundări

Foto – Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: