Nu înțelegea de ce pilotul a dat-o jos din avion, dar când a aflat motivul a rămas fără cuvinte

Peggy Uhle trebuia să zboare pe cursa Chicago – Columbus, însă planul ei a luat o întorsătură neașteptată când i s-a cerut să coboare din avion. Chiar înainte de decloare, pilotul a încetinit brusc aeronava și a readus-o lângă clădirea aeroportului. Apoi, un însoțitor de bord a rugat-o pe Peggy să părăsească avionul.

Timp de câteva minute, femeia a fost confuză. Nu înțelegea ce a făcut atât de grav încât să fie scoasă din avion. Ceilalți pasageri erau iritați și nervoși pe femeie.

Când a coborât din avion, angajații aeroportului i-au spus să își sune urgent soțul. Atunci Peggy a aflat că fiul ei, care locuiește în Denver, a fost implicat într-un accident și se afla la spital. În timp ce se gândea cum să ajungă mai repede la familia sa, angajații aeroportului i-au propus să plece cu cea mai apropiată cursă spre Denver, gratuit.

„Eram foarte tulburată și îngrijorată”, își amintește Peggy Uhle. „M-au condus în zona VIP și mi-au permis să aștept acolo, apoi am urcat prima în avion, la clasa I, primind și un pachet cu mâncare”.

Peggy a ajuns la familia ei, fiul ei a suferit un traumatism cerebral, însă a rămas în viață și continuă să se recupereze. Femeia a fost impresionată de decizia pilotului de a întoarce avionul pe pistă și a decis să publice întreaga întâmplare pe rețelele de socializare, astfel încât pasagerii cursei să afle de ce a avut loc întârzierea ți să nu se supere pe ea.

Citește și – I-a fost frică să se aşeze lângă o femeie musulmană în avion. Ce a urmat este o adevărată lecţie de viaţă

Citește și – S-a speriat rău când pilotul de avion i-a anunțat numele. Ce a urmat a lăsat-o cu ochii-n lacrimi

Foto – 123rf

Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: