Nu înțelegea de ce pilotul a dat-o jos din avion, dar când a aflat motivul a rămas fără cuvinte

Peggy Uhle trebuia să zboare pe cursa Chicago – Columbus, însă planul ei a luat o întorsătură neașteptată când i s-a cerut să coboare din avion. Chiar înainte de decloare, pilotul a încetinit brusc aeronava și a readus-o lângă clădirea aeroportului. Apoi, un însoțitor de bord a rugat-o pe Peggy să părăsească avionul.

Timp de câteva minute, femeia a fost confuză. Nu înțelegea ce a făcut atât de grav încât să fie scoasă din avion. Ceilalți pasageri erau iritați și nervoși pe femeie.

Când a coborât din avion, angajații aeroportului i-au spus să își sune urgent soțul. Atunci Peggy a aflat că fiul ei, care locuiește în Denver, a fost implicat într-un accident și se afla la spital. În timp ce se gândea cum să ajungă mai repede la familia sa, angajații aeroportului i-au propus să plece cu cea mai apropiată cursă spre Denver, gratuit.

„Eram foarte tulburată și îngrijorată”, își amintește Peggy Uhle. „M-au condus în zona VIP și mi-au permis să aștept acolo, apoi am urcat prima în avion, la clasa I, primind și un pachet cu mâncare”.

Peggy a ajuns la familia ei, fiul ei a suferit un traumatism cerebral, însă a rămas în viață și continuă să se recupereze. Femeia a fost impresionată de decizia pilotului de a întoarce avionul pe pistă și a decis să publice întreaga întâmplare pe rețelele de socializare, astfel încât pasagerii cursei să afle de ce a avut loc întârzierea ți să nu se supere pe ea.

Citește și – I-a fost frică să se aşeze lângă o femeie musulmană în avion. Ce a urmat este o adevărată lecţie de viaţă

Citește și – S-a speriat rău când pilotul de avion i-a anunțat numele. Ce a urmat a lăsat-o cu ochii-n lacrimi

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Eva.ro
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: