Noutati cosmetice in luna iulie

De Revista Look pe 13 iulie 2010
Fără categorie

Noutati cosmetice in luna iulie

In sfârsit pot spune ca a venit vara! Dupa o iarna mult prea lungs pentru gustul meu, ma bucur enorm sa impartasesc cu voi delicioasele noutati din acest sezon: creme cu factor de protectie (neaparat), parfumuri fresh si colectii de make– up in culori diafane.

Potrivire perfecta
Rimmel London a lansat primul sau fond de ten care se adapteaza perfect nuantei tenului tau. Bazat pe o tehnologie inovatoare, Match Perfection (38,90 lei) asigura un finish impecabil si acoperire perfecta. In plus, rezista pâna la 16 ore, suficient pentru o zi la birou si un after party!

Addicted to make-up
La piscina ori la mare, machiajul nu este nicidecum interzis, ci… adaptat. Nu trebuie sa iti incarci tenul, dar poti folosi mascara pentru volum, cu conditia ca aceasta sa fie rezistenta la apa. Iti recomand cu incredere mascara SuperShock (29 lei), de la Avon.

Reflexe aurii
Notele floral-lemnoase din noul parfum White Patchouli (apa de parfum 50 ml, 320 lei), creat de Tom Ford, te trimite cu gândul la trairi boeme, dar si la agitatia zilelor noastre. O combinatie perfecta a parfumului de ieri si de azi!

Zeita verii
The Body Shop te provoaca sa testezi colectia de vara Nomadic Goddess, un amalgam de nuante delicioase de auriu, roz si piersica. Fardurile se pot aplica atât umed (pentru intensitate), cât si uscat – Italian Baked-to-Last Eye Colour, 54 lei.

Complete Care
Tenul tau are nevoie de protectie ridicata, in special in timpul verii. Alege asadar o crema cu factor de protectie, precum cele din gama Complete Care, de la Olay! (crema de zi SPF 15, 23 lei)

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară