Noi detalii despre moartea lui Carrie Fisher. Ce a arătat autopsia

Autopsia lui Carrie Fisher, decedată pe 27 decembrie 2016, a arătat că actriţa avea în sânge cocaină, heroină şi ecstasy în momentul morţii. Nu se ştie ce rol au jucat acesta substanţe în moartea ei, însă fiica ei, Billie Lourd, a declarat că mama ei s-a luptat toată viaţa cu dependenţa de droguri.  

Iniţial, autopsia a arătat că actriţa Carrie Fisher a fost ucisă de apneea în somn şi o combinaţie de alţi factori. Raportul medicului legist arată că nu se poate spune cu certitudine dacă drogurile i-au fost fatale lui Carrie. Ea ar fi putut să ia cocaina cu maxim o săptămână înainte de deces. Pe 23 decembrie, ea a avut o urgenţă medicală la bordul avionului, în timp ce zbura de la Londra la Los Angeles.

Medicul legist nu a putut preciza cu cât timp înainte de moarte a luat heroina. Însă Carrie Fisher a vorbit întotdeauna deschis despre problemele ei cu drogurile. Ea a recunoscut că a fumat marijuana la 13 ani, a luat LSD la 21 de ani şi a fost diagnosticată cu tulburare bipolară la 24 de ani. Consumul de droguri a durat de-a lungul anilor ’70 si ’80, iar actriţa a declarat că în timp ce filma “Star Wars” a consumat adesea cocaină.

“O luasem complet razna, am slăbit, nu dormeam, am avut convulsii pe platou”, a declarat Carrie Fisher într-un interviu.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Eva.ro
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: