Noi detalii despre moartea lui Carrie Fisher. Ce a arătat autopsia

Autopsia lui Carrie Fisher, decedată pe 27 decembrie 2016, a arătat că actriţa avea în sânge cocaină, heroină şi ecstasy în momentul morţii. Nu se ştie ce rol au jucat acesta substanţe în moartea ei, însă fiica ei, Billie Lourd, a declarat că mama ei s-a luptat toată viaţa cu dependenţa de droguri.  

Iniţial, autopsia a arătat că actriţa Carrie Fisher a fost ucisă de apneea în somn şi o combinaţie de alţi factori. Raportul medicului legist arată că nu se poate spune cu certitudine dacă drogurile i-au fost fatale lui Carrie. Ea ar fi putut să ia cocaina cu maxim o săptămână înainte de deces. Pe 23 decembrie, ea a avut o urgenţă medicală la bordul avionului, în timp ce zbura de la Londra la Los Angeles.

Medicul legist nu a putut preciza cu cât timp înainte de moarte a luat heroina. Însă Carrie Fisher a vorbit întotdeauna deschis despre problemele ei cu drogurile. Ea a recunoscut că a fumat marijuana la 13 ani, a luat LSD la 21 de ani şi a fost diagnosticată cu tulburare bipolară la 24 de ani. Consumul de droguri a durat de-a lungul anilor ’70 si ’80, iar actriţa a declarat că în timp ce filma “Star Wars” a consumat adesea cocaină.

“O luasem complet razna, am slăbit, nu dormeam, am avut convulsii pe platou”, a declarat Carrie Fisher într-un interviu.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: