Nişte răspunsuri de la Mihaela Rădulescu

De Unica.ro pe 03 noiembrie 2009

Fosta vedetă de televiziune, care s-a întors de la Monte Carlo pentru a-şi lansa cel de-al doilea volum, spune că va reveni pe micile ecrane româneşti doar pentru proiectele caritabile de final de an.
Recent întoarsă de la Monte Carlo, unde a plecat în urmă cu aproape şase luni, în urma unui divorţ şi a unui uriaş scandalul mediatic, Mihaela Rădulescu se pregăteşte zilele acestea de lansarea celei de-a doua cărţi a ei, numită „Nişte răspunsuri”.
„Nu întotdeauna am găsit răspunsurile la întrebările care mă frământau, însă acesta e farmecul frământării, să cauţi răspunsul, nu neapărat să-l găseşti”, spune fosta vedeta de televiziune, într-un interviu acordat EVZ.

Chiar dacă diva a mai primit propuneri de a se întoarce în televiziune – propuneri pe care nu vrea însă să le comenteze – spune că nu va mai reveni cu o emisiunie permanentă pe micile ecrane.
Între timp fanii Mihaelei Rădulescu o pot revedea pe „sticlă” pe fosta prezentatoare a „Duminicii în familie”, în cadrul unor ediţii speciale, care vor fi difuzate de Antena 1 de Sărbători. Citeşte întreg interviul pe evz.ro!

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional