Nişte răspunsuri de la Mihaela Rădulescu

Fosta vedetă de televiziune, care s-a întors de la Monte Carlo pentru a-şi lansa cel de-al doilea volum, spune că va reveni pe micile ecrane româneşti doar pentru proiectele caritabile de final de an.
Recent întoarsă de la Monte Carlo, unde a plecat în urmă cu aproape şase luni, în urma unui divorţ şi a unui uriaş scandalul mediatic, Mihaela Rădulescu se pregăteşte zilele acestea de lansarea celei de-a doua cărţi a ei, numită “Nişte răspunsuri”.
“Nu întotdeauna am găsit răspunsurile la întrebările care mă frământau, însă acesta e farmecul frământării, să cauţi răspunsul, nu neapărat să-l găseşti”, spune fosta vedeta de televiziune, într-un interviu acordat EVZ.

Chiar dacă diva a mai primit propuneri de a se întoarce în televiziune – propuneri pe care nu vrea însă să le comenteze – spune că nu va mai reveni cu o emisiunie permanentă pe micile ecrane.
Între timp fanii Mihaelei Rădulescu o pot revedea pe “sticlă” pe fosta prezentatoare a “Duminicii în familie”, în cadrul unor ediţii speciale, care vor fi difuzate de Antena 1 de Sărbători. Citeşte întreg interviul pe evz.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: