Nimeni nu știa asta despre Arnold Schwarzenegger! A avut o viață grea înainte să cunoască celebritatea

Arnold Schwarzenegger este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, însă foarte puțin știu ce viață a avut acesta înainte să ajungă unul dintre cei mai bine plătiți actori din lume.

Arnold s-a născut în 1947 în Austria. Părinții săi erau extrem de stricți, iar tatăl său îl favoriza pe fratele mai mare a lui Arnold, Meinhard, din cauza faptului că suspecta că Arnold nu era fiul său.

La 14 ani, Arnold a început un program de antrenament intens cu Dan Farmer și la 15 ani s-a inițiat în cursuri de psihologie pentru a cunoaște puterea minții asupra corpului.

După moartea fratelui său, Meinhard, într-un accident de mașină și după pierderea tatălui său, Arnold  a început să dezvăluie abuzurile pe care le-a suferit în copilărie. Actorul nu a fost prezent nici la înmormântarea fratelui său și nici a tatălui său, dar l-a sprijinit financiar pe fiul fratelui său, Patrick.

Schwarzenegger a povestit cum era bătut în copilărie, lovit cu cureaua, tras de păr etc. Toți copiii din generația sa era loviți, declara Arnold în 2004 în revista Fortune. Asta era mentalitatea austro-germană, mentalitatea de a se conforma regulilor, de a nu ieși în evidență.

Arnold, datorită bătăilor, a devenit un rebel, și-a dorit și mai mult să plece din țară, să se realizeze, să se îmbogățească, să fie recunoscut. Fiecare bătaie pe care și-o lua îi alimenta ambiția.

Arnold Schwarzenegger și-a îndeplinit visurile și a devenit bodybuilder, de 7 ori Mr. Olympia, un actor respectat, ambasador al Crucii Roșii, om de afaceri și guvernator al Californiei.

Sursa foto Northfoto

Citește și Arnold Schwarzenegger nu vrea să audă de iubita celebră a fiului său

Citește și Poze: Cum au îmbătrânit cei mai faimoşi eroi de acţiune

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: