Mugurel de la Holograf – vacanţă în Kenya!

De Unica.ro pe 21 ianuarie 2010

Imediat dupa sărbătorile de iarnă, chiar înainte de concertele de Dragobete, Mugurel Vrabete, basistul trupei Holograf, şi-a luat o binemeritată vacanţă.

Împreună cu partenera sa de viaţă, artistul a fost plecat în Kenya, în cea de-a şasea destinaţie de vacanţă la Ecuator, într-un adevărat paradis sălbatic. „Am plecat pe 2 ianuarie, pe ruta Budapesta – Hurghada – Mombasa şi am trecut fără probleme de la -2 grade la +30 grade, obisnuiţi după cinci ani de felurite destinaţii la Ecuator.”, povesteşte Mugurel.

Artistul a avut parte de o vacanţă de vis, cu plaje cu nisip alb, cocotieri, maimuţe de diferite feluri, dansuri locale, toate într-o atmosferă prietenoasă şi plină de farmec.

„Am facut o extraordinară excursie în rezervaţiile Tsavo Est şi Vest, pentru safari. Am mers zeci de kilometri prin munţi şi savană, am văzut elefanţi, girafe, zebre, antilope, bivoli, însa din păcate n-am întâlnit nicio pisică mare. Noaptea am petrecut-o la un hotel pe piloni, Tsavo Saltlick Hotel, în inima rezervaţiei.”, declară artistul.

Restul vacanţei l-a petrecut în Diani Sea Lodge, la plajă, dar cu grijă la soarele puternic şi la maimuţele îndrăzneţe şi hoaţe, făcând snorkeling, plimbări cu cămila şi bucurându-se de nopţile cu cerul plin de constelaţiile Sudului. „Ne-am întors tot prin Budapesta, cu bronz serios african, cu amintiri minunate şi nădejdea unui alt punct pe Ecuator, la anul”, încheie Mugurel.

Şi pentru că luna februarie se apropie cu paşi repezi, Mugurel Vrabete şi Holograf sunt momentan în plină campanie de pregătire a celor două concerte de Dragobete, spectacole ce vor avea loc la Sala Palatului, pe 24 şi 25 februarie, de la ora 20:00.

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional