Motivul dramatic pentru care Elvis Presley nu a putut să își vadă mama înainte să moară

Charlotte Stewart a devenit cunoscută în rolul profesoarei Beadle în filmul „Little House on the Praire” la sfârșitul anilor ’70, dar înainte de asta, actrița a jucat în diferite filme alături de actori cunoscuți, printre care Sidney Poitier, Anne Bancroft sau Henry Fonda. Unul dintre rolurile ei memorabile este cel din „Speedway”, în care a jucat alături de Elvis Presley, în anul 1968.

Citește și – Detaliul intim pe care Elvis Presley l-a ascuns toată viața

Stewart, acum în vârstă de 76 de ani, a dezvăluit într-un interviu recent despre ce înseamnă să lucrezi cu Elvis și despre ce vorbeau în pauzele de la filmări.

Cei doi s-au împrietenit în timpul filmărilor de la „Speedway”, iar Stewart devenise confidenta lui Presley.

„Imediat ce am luat prima pauză la filmare, a venit la mine și m-a întrebat: <Vrei să stăm de vorbă?>”, rememorează actrița.

„A luat două scaune, ne-am așezat, apoi m-a luat de mână și a început să îmi povestească despre mama lui. Mi-a spus că îi este foarte dor de ea și că nu a putut să își ia adio de la ea pentru că era în armată și nu a fost lăsat să plece când a murit”, a adăugat Charlotte Stewart.

Elvis Presley era căsătorit cu Priscilla la acea vreme și, în ciuda faptului că avea o reputație pentru promiscuitate, Stewart susține că interacțiunile lor erau inocente: „Nu era ca și cum flirta, ci doar se purta cum nu se putea mai frumos”.

Citește și – Ultimele cuvinte rostite de Elvis Presley înainte să moară

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: