Motivul dramatic pentru care Elvis Presley nu a putut să își vadă mama înainte să moară

Charlotte Stewart a devenit cunoscută în rolul profesoarei Beadle în filmul „Little House on the Praire” la sfârșitul anilor ’70, dar înainte de asta, actrița a jucat în diferite filme alături de actori cunoscuți, printre care Sidney Poitier, Anne Bancroft sau Henry Fonda. Unul dintre rolurile ei memorabile este cel din „Speedway”, în care a jucat alături de Elvis Presley, în anul 1968.

Citește și – Detaliul intim pe care Elvis Presley l-a ascuns toată viața

Stewart, acum în vârstă de 76 de ani, a dezvăluit într-un interviu recent despre ce înseamnă să lucrezi cu Elvis și despre ce vorbeau în pauzele de la filmări.

Cei doi s-au împrietenit în timpul filmărilor de la „Speedway”, iar Stewart devenise confidenta lui Presley.

„Imediat ce am luat prima pauză la filmare, a venit la mine și m-a întrebat: <Vrei să stăm de vorbă?>”, rememorează actrița.

„A luat două scaune, ne-am așezat, apoi m-a luat de mână și a început să îmi povestească despre mama lui. Mi-a spus că îi este foarte dor de ea și că nu a putut să își ia adio de la ea pentru că era în armată și nu a fost lăsat să plece când a murit”, a adăugat Charlotte Stewart.

Elvis Presley era căsătorit cu Priscilla la acea vreme și, în ciuda faptului că avea o reputație pentru promiscuitate, Stewart susține că interacțiunile lor erau inocente: „Nu era ca și cum flirta, ci doar se purta cum nu se putea mai frumos”.

Citește și – Ultimele cuvinte rostite de Elvis Presley înainte să moară

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: