Trupa Morcheeba revine în România

De Erika Chivu pe 01 septembrie 2010

Trupa Morcheeba revine în România pe 5 octombrie, într-un concert care va avea loc la Sala Palatului. Ei promovează cel mai nou album, „Blood like Lemonade”.
Paul Godfrey (DJ) şi Ross Godfrey (instrumente) se întorc la Bucureşti alături de Skye Edwards (voce), cea mai iubită solistă a trupei. Anul acesta Skye a revenit în trupă după ce, în 2003, o părăsise pentru a se dedica unei cariere solo.

Concertul de la Sala Palatului face parte din turneul de promovare al albumului „Blood like Lemonade”, o revenire la stilul primelor albume Morcheeba, stil care ani la rând a ţinut trupa în topurile chill-out din toată lumea.

„Even Though” este primul single extras de pe noul album, care a fost lansat pe 7 iunie în Marea Britanie.

„Un lucru pe care Morcheeba l-a căutat întotdeauna este să scoată albume pe care nu le-a făcut deja”, a declarat Ross Godfrey, completând: „Aş putea veni noaptea acasă din oraş şi aş putea petrece ore întregi căutând prin mii de viniluri vechi, încercând să găsesc acel unic disc perfect care să se potrivească momentului şi răspunsul este întotdeauna albumul pe care am vrut să-l facem noi, cu sound-ul acela înfundat de ora 3 dimineaţa, cald, nebulos, psihedelic.”

Biletele au fost deja puse în vânzare în reţeaua Eventim, iar preţurile sunt cuprinse între 90 şi 200 de lei.

Foto: PR

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"