Monica Tatoiu, de urgență la spital: “Rugați-vă pentru mine!”

Monica Tatoiu este o femeie puternică, determinată, care-și exprimă cu curaj opiniile, chiar dacă acestea nu sunt pe placul majorității. Aceste caracteristici au făcut-o să fie deopotrivă îndrăgită și criticată de cei din jur.

Cu toate că suntem obișnuiți să o vedem mereu veselă, plină de energie și cu zâmbetul pe buze, iată că Monica Tatoiu trece în aceste momente printr-o perioadă grea din viața sa. Aflată în vacanță la sky în Italia, în zona Cervinia, aceasta s-a accidentat pe pârtie destul de grav și a fost nevoită să-ți întrerupă sejurul și să ajungă pe mâna medicilor. Monica și-a fracturat șoldul, după ce anul trecut a trecut printr-o intervenție chirurgicală asemănătoare, însă la celălalt șold: „Am căzut şi mi-am fracturat şoldul bun. Trebuie să mă operez urgent. Nu o să mă mai auziţi ceva vreme.” – a anunțat Monica Tatoiu pe contul său de Facebook, adaugând și o fotografie cu ea aflată pe patul de spital.

Monica Tatoiu

Se pare că celebra femeie de afaceri a înțeles și motivul pentru care i s-a întâmplat această tragedie care îi va strica sărbătorile de iarnă și o va țintui la pat o perioadă bună de timp și și-a rugat prietenii virtuali să înalțe câteva rugăciuni pentru ea: „Ştiu de ce am fost pedepsită. Nu m-am ţinut de cuvânt în faţa Tatălui când am promis fără TV şi m-am certat cu mama. Când chiar crezi în Dumnezeu, responsabilităţile tale sunt mai mari decât ale aceluia care nu înţelege. Lui, ei, i se iartă. Pentru că sunt iresponsabili. Noi, cei ce ne închinăm Lui, trebuie să fim responsabili. Doar că sunt acum atât de debusolată. Rugaţi-vă pentru mine, chiar dacă poate nu o merit. Mulţumesc”. – a scris Monica Tatoiu pe pagina sa de Facebook.

Citește și – Monica Tatoiu, fără pic de celulită, la 60 de ani. Ce mănâncă pentru a slăbi

Citește și Remediul băbesc cu care s-a vindecat de cancer Monica Tatoiu

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Eva.ro
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: