Monica Bellucci, Rachel Weisz şi Vanessa Redgrave vin în România

De Unica.ro pe 15 octombrie 2009

Actriţele Monica Bellucci, Rachel Weisz şi Vanessa Redgrave vor filma la Bucureşti, la Studiourile MediaPro, pentru producţia „The Whistleblowers”, regizată de Larysa Kondracki, a declarat actorul Serghei Trifunovic, care face parte din distribuţia filmului, pentru cotidianul Blic, citat de Mediafax.

Serghei Trifunovic va fi coleg de platou cu Monica Bellucci, Rachel Weisz, Vanessa Redgrave şi David Strathairn. Filmul este regizat de Larysa Kondracki, o „tânără regizoare şi scenaristă din Ucraina”, după cum o descrie actorul.

„Scenariul este bazat pe o poveste adevărată, a lui Kathryn (Rachel Weisz), funcţionar la biroul Organizaţiei Naţiunilor Unite din Bosnia, care descoperă „piaţa Arizona”, în interiorul bazei militare KFOR, unde ziua se vând brăţări şi CD-uri, iar noaptea se face trafic de carne vie.
Problema cea mai mare este că soldaţii din trupele ONU sunt implicaţi şi căştigă bani din această afacere. După ce descoperă acest lucru, femeia este concediată. „Eu joc rolul singurului poliţist bosniac ce o ajută”, mai spune acesta. Potrivit lui Trifunovic, filmările pentru producţia „The Whistleblowers” vor avea loc în mai multe locuri din Bucureşti.
Sursa: agentiadepresamondena.ro

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi