Monica Bârlădeanu

De Unica.ro pe 11 decembrie 2009

Monica Elena Bârlădeanu s-a născut la 12 decembrie 1978, la Iaşi. Cunoscută în America cu numele de Monica Dean, a devenit o actriţă de succes, atât în România, cât şi în străinătate.
A urmat un liceu pedagogic, iar apoi cursurile Facultăţii de Drept din Iaşi, unde a intrat cu brio deşi cu puţin înainte de examenele de admitere a suferit tragedia morţii tatălui ei.
În timpul facultăţii a lucrat ca promoter, chelnăriţa sau model şi a câştigat premiu Miss Transilvania şi un contract cu cea mai mare agenţie de modele din România, MRA.
În 1999, anul 3 de facultate, a fost chemată la o audiţie pentru postul de televiziune B1Tv. Aici a prezentat emisiunea „La strada” începându-şi cariera de persoană publică. În 2004 a plecat la Hollywood împreună cu iubitul ei, Bobby Păunescu.
A luat lecţii de actorie de la aceeaşi profesoară, Ivana Chubbuck, care i-a pregătit şi pe Brad Pitt sau Charlize Theron. Joacă în „Moartea dimnului Lăzărescu”, regia Dan Puiu, film care a primit peste 30 de premii.
În 2005 obţine un rol în mult mediatizatul serial „Lost”. Bobby Păunescu debutează ca regizor cu „Francesca” în care Monica are rolul principal şi impresionează Festivalul de la Veneţia de anul acesta.

Melania Medeleanu este însărcinată. Fosta prezentatoare TV a făcut prima declarație

Melania Medeleanu este însărcinată. Fosta prezentatoare TV a făcut prima declarație