Momentul de maxim benefic al Lunii

De Corina Buhagiar pe 30 octombrie 2009

Aşa cum toţi astrologii şi ocultiştii ştiu, cu două zile înainte de Lună Plină avem, din partea astrului nopţii, cele mai benefice şi regeneratoare energii.
Pe cât de malefice, nefaste şi aducătoare de ghinion sunt energiile din chiar ziua cu Lună Plină, pe atât de folositoare şi minunate sunt cele cu 48 de ore înainte. Cei care trăiesc la ţară, conectaţi încă la influenţele naturii, folosesc acest moment astologic benefic ca să pună ouăle sub cloşcă, seminţele în pământ sau varza la murat. Noi ceilalţi, orăşeni şi moderni, putem să profităm de asemenea. E o ocazie cu care te întâlneşti doar o dată pe lună, în cazul nostru… azi!

Iată ce poţi să faci azi, cu şanse maxime de succes:

–  Să începi o afacere, să deschizi un magazin, să lansezi o revistă sau o casă de modă. Dacă şi celelalte planete sunt bine aşezate, succesul e garantat!

–  Să îţi faci o schimbare de look. Părul tăiat într-o astfel de zi ca creşte mai repede şi mai frumos.

–  Să îţi faci abonament la sală şi să mergi azi pentru prima dată. Te vei modela rapid şi frumos, dacă pe urmă vei continua să o frecventezi.

–  Să începi o relaţie, adică să faci dragoste pentru prima cu cel de care te-ai îndrăgostit. Incepută într-o astfel de zi, relaţia are cele mai mari şanse să fie armonioasă şi să dureze.

–  Să faci un copil bărbatului pe care îl iubeşti mai demult. Luna guvernează în general femeile, fertilitatea şi procesul de gestaţie. Dacă îţi doreşti un copil şi, evident, ai întrerupt pastilele de ceva timp, ai şanse mari să rămâi însărcinată.

foto: Northfoto
 

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani