Momente memorabile din emisiunile „Got Talent”

De Nicoleta Galeteanu pe 21 iulie 2010

Hărăziţi cu talente nebănuite şi abilităţi incredibile, sau doar exaltaţi să apară la televizor, participanţii la celebrul concurs internaţional „Got Talent” au încercat să surprindă publicul cu orice preţ.
Dacă unii dintre ei au reuşit să uluiască publicul prin voce, dans şi alte aptitudini artistice, mult mai mulţi concurenţi au oferit adevărate momente de amuzament sau chiar dezgust.

Susan Boyle, cântăreaţa de origine scoţiană, rămâne însă una dintre cele mai mari descoperiri ale show-ului britanic, dar pe urmele ei au călcat şi alţii.

Iată un top al celor mai bune momente din show-ul „Got Talent”, pe care sperăm să le vedem din toamnă şi în varianta autohtonă la „Românii au talent„.

1. Publicul britanic a avut prilejul să descopere câteva talente incredibile de-a lungul celor 4 sezoane ale show-ului „Britain’s Got Talent”, iar micuţa Hollie Steel este unul dintre ele.

În vârstă de 10 ani, Hollie a apărut pe scenă într-un costum roz de balerină şi, deşi începutul nu a părut promiţător pentru juriu, micuţa participantă a reuşit în scurt timp să ridice întreaga sală în picioare şi să îi impresioneze până la lacrimi pe cei trei juraţi.

2. Shaheen Jafargholi nu s-ar fi gândit niciodată că va cânta pentru starul muzicii pop, Michael Jackson, totuşi el a debutat excepţional la concursul de talente din Martea Britanie.

În aprilie 2009, Shaheen, în vârstă de 12 ani, i-a lăsat fără cuvinte pe membrii juriului, interpretând melodia „Who’s loving you” a fraţilor  Jacksons.Shaheen a fost chemat să cânte live la înmormântarea lui Michael Jackson, din acelaşi an.

3. Tobias Mead este o altă revelaţie a show-ului britanic şi o sursă de inspiraţie pentru trupele de breakdance.

Tânărul de 22 de ani şi-a făcut apariţia pe senă cu o mască pusă invers şi a început să danseze cu spatele, executând mişcări uimitoare de breakdance.

Tobias a fost aclamat îndelung de către public, iar înregistrările de pe You Tube au înregustrat milioane de utilizatori.

4. Înainte să devină o celebritate mondială, Paul Potts era un simplu manager la un magazin de telefoane mobile. Primul sezon difuzat în 2007 a arătat britanicilor ce voce fenomenală se ascundea în spatele telefoanelor.

Paul Potts a uluit fără echivoc cu talentul său de solist de operă şi a câştigat atât marele premiu cât şi un contract cu Sony BMG.Potts şi-a dat demisia şi s-a dedicat muzicii.

Urmăreşte în continuare şi momentele amuzante din show-ul celor mai talentaţi oameni.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"