Moduri alternative pentru a folosi tampoanele

Tampoanele fac parte din categoria obiectelor care nu prea lipsesc din nicio geantă pentru femei. Deși nu ai crede, tampoanele le poți folosi și în alte situații care nu includ menstruația.

La ce mai poți folosi tampoanele

  • În loc de bigudiuri

O vloggeriță americană a demonstrat că poți folosi cu încredere și succes tampoanele pe post de bigudiuri. Părul umed se rulează pe tampoane, se fixează cu agrafe de păr și se lasă câteva ore. Părul se eliberează și se dă cu fixativ.

  • Pentru a ține păianjenii deoparte

Păianjenii sunt cel mai mare coșmar al vieții tale? Folosește un tampon pentru a-i ține departe de camera ta. Îmbibă un tampon în ulei esențial de mentă și ascunde-l pe unde crezi că s-ar putea ascunde sau intra păianjeni.

  • Pentru a usca repede o pată

Te-ai pătat cu cafea? Ți-a scăpat paharul cu apă pe pantaloni? Scoate tamponul din geantă și tapotează zona. Tampoanele sunt superabsorbante și vei scăpa repede de neplăceri.

  • Pentru a parfuma dulapul

Știi potpuri-urile acelea scumpe ce miros a levănțică ce se agață în dulap? Fă-ți ceva asemănător folosind un tampon și ulei esențial de levănțică.

  • Ca mască pentru ochi

Ok, poate nu te-ai gândit niciodată să apropii un tampon de tenul tău, dar trebuie să ai în vedere faptul că ele sunt sterile și vin într-un ambalaj protector, deci sunt sigure. Le poți îmbiba într-o mască, într-un serum sau o cremă pe care o poți face în casă.

  • În caz de urgență

Dacă ți se întâmplă să ai sângerări nazale din cauza alergiilor poți folosi un tampon pentru a opri sângerarea. Sunt sterile și superabsorbante.

Sursa foto 123rf

Citește și Ultima invenție! “Tampoane” pe bază de canabis! Vei uita de dureriile menstruale!

Citește și Tampoane sau absorbante?

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: