Vedetele promovează ţinutele cu abdomenul la vedere

De Diana Sorescu, pe

Un nou trend vestimentar prinde contur printre vedetele de la Hollywood: asocierea de piese cu talie înaltă plus topuri foarte scurte, care să le pună în valoare abdomenul. Ţie îţi place?

Jennifer Lopez, Rihanna, Camilla Belle

În urmă cu câteva zile a avut loc petrecerea de final „American Idol”. Jennifer Lopez, membra juriului, a lăsat audienţa cu gura căscată când a păşit pe covorul de gală într-o ţinută extrem de îndrăzneaţă, cu multă piele la vedere!

Diva a combinat o pereche de pantaloni scurţi, cu talie înaltă, cu o cămaşă micro şi un bolero, plus pantofi cu platformă Brian Atwood.

Jlo arată impecabil la cei 41 de ani ai săi!

Odată cu lansarea primului său parfum, Rihanna s-a îmbrăcat din cap până-n picioare de la Prada. Roşcata a ales un ansamblu chic, compus dintr-un top cu mânecă lungă, până sub sâni, plus o fustă cu talie înaltă, ambele vernil, din material peliculizat.

Abdomen perfect şi picioare asemenea, dar cum rămâne cu regula aia care zice să nu asortăm „scurt cu scurt”?

Camilla Belle este recunoscută pentru simţul său estetic deosebit, dar iat-o de curând abordând o ţinută foarte îndrăzneaţă, marca Jason Wu.

E vorba despre o pereche de pantaloni evazaţi, lungi, cu talie înaltă, sacou în tandem şi un sutien nude, cu boboci de material.

Vedetele promovează ţinutele cu abdomenul la vedere

Ţie îţi place acest trend? Cărei vedete îi stă mai bine îmbrăcată în acest stil?

Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!