Tunsoarea bob, preferata vedetelor

De Erika Chivu pe

Keira Knightley s-a tuns din nou, de data aceasta alegând un bob până la bărbie. O coafură care le vine de minune şi altor vedete, atât internaţionale, cât şi autohtone.
După luni întregi în care a stat „ascunsă”, Keira Knightley a apărut zilele trecute, la prezentarea Channel primăvară/vară 2011, de la Paris, uimindu-i pe cei prezenţi cu o nouă coafură.

Actriţa a renunţat la părul ei lung în favoarea unui bob până la bărbie care îi pune în valoare pomeţii înalţi, ascunzându-i maxilarul uşor masculin.

Răutăcioşii spun că un păr lung şi o coafură mai feminină îi veneau mult mai bine Keirei care, cu părul scurt, pieptul puţin cam plat şi constituţia atletică arată mai degrabă ca un băieţel. De fapt, actriţa reuşeşte de minune să-şi pună în valoare calităţile, fiind una din puţinele vedete care pot să arate foarte feminin, în ciuda aspectului androgin.

De alfel, Keirei nu i-a stat deloc rău nici cu o tunsoare mult mai scurtă.
Noi am cunoscut-o cu părul lung al lui Elisabeth Swan din „Piraţii din Caraibe”, însă la scurt timp după ce a devenit celebră, actriţa şi-a schimbat radical look-ul, alegând o tunsoare pixie, necesară pentru rolul din „Domino”. Se pare că i-a plăcut şi ei pentru că acum a renunţat din nou la părul lung.

Tunsoarea bob, preferata vedetelor

Află în pagina următoare ce alte vedete au mai ales tunsoarea bob!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3