Tendinţe pentru toamnă – dres cu model

De Andra Pecingina, pe

O dată cu sfârşitul Săptămânii Modei de la Paris ne putem concentra din nou pe tendinţele vestimentare pentru toamna şi iarna anului 2009. Una din aceste tendinţe este accentul pus pe culori pentru …
… dresurile de toamnă. Afară este destul de frig încât să ne dorim să ne simţim confortabil în pantaloni, înă să nu trebuie să uităm de nenumăratele modele de dresuri care au împânzit podiumurile şi magazinele. Acum îţi poţi folosi creativitatea în căutarea celui mai interesant imprimeu pentru … dresuri.

Dresul negru opac nu mai este de mult singurul preferat de celebrităţi şi stilişti, aşa că ne putem inspira din colecţii ca Alexander McQueen – imprimeu abstract în culori electrizante, Marc Jacobs – culori neon revenitie din anii ’80, Miu Miu by Prada – ştrasuri aurii aplicate în zona gleznei, Balenciaga – buline pe fond negru semitransparent.

Toate aceste modele sunt potrivite pentru a da o tentă chic unei ţinute simple, monocolor, sau pentru a combina imprimeuri pentru toamnă.

Tendinţe pentru toamnă - dres cu modelO rochie neagră va fi scoasă din anonimat de o pereche de dresuri albastru cobalt, violet sau roz fuchsia, iar o rochie cu imprimeu „art” pote fi purtată cu o pereche de colanţi cu alt imprimeu electrizant în stilul anilor ’80.

Alte modele appreciate de celebrităţi sunt cele cu model stil dantelă, diverse jocuri de forme pe fond negru semitransparent, aşa cum apar în colecţia Christian Lacroix primăvară-vară 2009-2010.

Cuvântul de ordine pentru modelele de dresuri din primăvara şi vara 2010 este bicolor. Au apărut pe podium şi în moda străzii dresuri în două culori.

Acestea apar fie pe acelaşi picior, fie culori diferite pentru fiecare picior. Modelul cel mai uşor de purtat va fi cel alb-negru, dar nu e necesar să evităm culorile.

Vezi mai multe exemple în galeria foto de mai jos.

Succes la shopping!

Foto: Imaxtree.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!