Tehnici de coafat pentru bucle superbe

De Diana Sorescu pe

Părul ondulat arată senzaţional, să recunoaştem! Şi dacă n-ai fost înzestrată de natură cu aşa o podoabă capilară, există o miriadă de modalităţi prin care poţi oferi cosiţelor…

… tale aspectul wavy după care tânjeşti. Unica.ro vine cu propuneri, tu vino cu ustensilele necesare, multă voie bună şi ceva răbdare!

Bucle cu ondulatorul

Tehnici de coafat pentru bucle superbeUn mod tradiţional de a-ţi încreţi părul este ondulatorul.

Îl aveau şi mamele noastre şi, din când în când, înainte de vreo serbare ne mai ondulau şi noua, fetiţelor, câte o şuviţă. Acum sunt mult mai performante, învelişul lor cu teflon sau tourmaline protejează firul de păr, iar căldura degajată nu mai are aceleaşi efecte nocive ca înainte. 

Tot ce trebuie să faci este să îţi speli părul, apoi să îl ştergi foarte bine cu un prosop. Când este aproape uscat, aplică pe lungime un produs pentru protecţie termică, după care, cu răbdare, ondulează fiecare şuviţă în parte. La final, lasă-ţi părul pe spate şi trece-ţi gentil degetele prin el. Puţin fixativ şi gata!

Bucle naturale cu foehn cu difuzor

Tehnici de coafat pentru bucle superbeAceastă variantă de ondulare este indicată doamnelor şi domnişoarelor cu păr mediu sau lung, uşor buclat  în mod natural.

Tehnica este simplă şi extrem de eficientă ca şi timp alocat.

Spălat, uscat, aplicat spumă, lăsat capul în jos, în faţă şi plasarea şuviţelor pe dinţii difuzorului. Mai uşor nici că se poate.

Bucle realizate cu placa de îndreptat

Sună puţin bizar, ştiu, dar crede-mă că buclele făcute cu presa arată incredibil. Sunt elastice, bine definite, aproape că frizează perfecţiunea. Pentru a te putea bucura de ele, trebuie să respecţi două reguli de aur: placa să fie una cu capete rotunjite, varianta sleek, iar temperatura să fie de minim 180 C.

Tehnici de coafat pentru bucle superbePaşii de bază se aseamănă cu cei enumeraţi mai sus.

Trebuie să îţi speli bine părul, să îl usuci, să îl împarţi în şuviţe subţiri pe care îl prealabil să le răsfeţi cu un spray protector, după care să te apuci de treabă.

Prinzi şuviţa, o rulezi pe braţul presei, după care, cu o mişcare fermă, tragi spre vârf cât de lent poţi. Repeţi procedeul până ondulezi toate cosiţele. Un strop de cremă pentru strălucire la final şi coafura ta e gata!

Află şi alte tehnici din pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat