Scapă de riduri cu celulele stem din mere!

De Unica.ro, pe

Un fruct rar de măr din Elveţia este noul miracol anti-aging şi inclus în ultimele produse cosmetice lansate de companiile din întreaga lume. Vedete ca Helen Mirren…
… şi Jennifer Lopez sunt mari fane ale acestui nou tratament.

Mărul este derivat dintr-o specie rară din secolul XVIII care a atras atenţia cercetărorilor pentru că putea fi păstrat luni în şir fără să se altereze. Studiile clinice au demonstrat că o soluţie care conţine 1% celule stem de mere creşte producţia de celule stem umane cu până la 80%.

Noul ser cu extracte din celulele stem ale mărului – Swiss Apple Stem Cell Serum (disponibil deja online la preţul de 400 de lei) se presupune că sprijină capacităţile de regenerare proprii pielii noastre.

Produsul Cellular Lifting Serum (2000 de lei) lansat de compania Clark’s Botanicals în Marea Britanie se bazează pe acelaşi sistem de celule stem din mere elveţiene şi se află deja pe lista unor celebrităţi ca Gwyneth Paltrow şi Julianne Moore.

Conform Dailymail, o serie de companii cosmetice au inclus acest nou ingredient în produsele lor: Lancome şi 3Lab. Helen Mirren şi Jennifer Lopez sunt mari fane ale acestui nou tratament anti-aging.

Va fi nevoie de mai multe studii pentru a înlătura orice îndoială cum că celulele stem din plante au acest efect miraculos pentru piele. Până atunci însă putem spera ca extractul din faimosul măr elveţian să fie elixirul tinereţii mult aşteptat!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!