Salon Fiisuperba.ro

De Unica.ro pe

Tunsul, coafatul sau manichiura pot deveni o adevărată corvoadă atunci când trebuie să le faci pe ultima sută de metri.

Cum să fii frumoasă când eşti prea ocupată

Asta deoarece este aproape imposibil să mai găseşti loc printre programările făcute deja la saloane cu multe zile înainte.

Trebuie să arăţi mereu proaspătă, iar timpul nu ţi-o permite întotdeauna. Ce poţi face totuşi dacă ai aflat târziu de o petrecere importantă la care trebuie să fii prezentă sau dacă ai avut mult de lucru şi ai utat să te programezi la un tuns? Poţi chema salonul la tine acasă sau la birou. Echipa va veni la tine şi te va pregăti pentru eveniment. Fiisuperba.ro este singurul salon mobil de înfrumuseţare din ţară. Este un concept nou pe piaţă, prezent în Bucureşti de la sfârşitul lunii august.
 

Mai mult timp pentru tine

 
Echipa de beauty a Fiisuperba.ro este formată din trei persoane: hair-stylistă, make-up artistă şi manichiuristă. Astfel, clientele au fără să plece de acasă tunsul, coafatul, vopsitul, manichiura şi pedichiura, precum şi o paletă întreagă de machiaje: de la machiajul simplu, de zi, până la un make-up de seară cu gene false sau chiar unul istoric, potrivit petrecerilor tematice.

Fetele de la salonul mobil asigura atât întreţinerea săptămânală a frumuseţii, cât şi pregătirea pentru evenimente speciale precum petreceri, nunţi, botezuri, baluri etc.

În curând, serviciile firmei se vor extinde şi cu masaj facial de relaxare şi de întinerire. Iar preţurile practicate de Fiisuperba.ro sunt similare cu cele ale saloanelor clasice.

Avantajul este că nu pierzi timpul pe drum, nu te enervezi în trafic şi nici nu mai stai la coadă la salon. În acest fel, câştigi mai mult timp pentru tine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro