Rujul roz, o nuanţă veselă pe care trebuie să o ai!

De Diana Sorescu pe

Contrar părerilor din ultima vreme, rujul roz nu e de „piţi”. Fuchisa, roz aprins, roz bombon sau roz corai, toate sunt în tendinţe. Iată cum poartă vedetele această nuanţă.

Ruj roz

Rujul roz este extrem de versatil: merge purtat la o ţinută sport, dar şi la una foarte elegantă, este potrivit atât pentru machiajul de zi, cât şi pentru cel de seară.

Şi ce e cel mai minunat este că se potriveşte atât blondelor, cât şi brunetelor sau şatenelor!

Amber Rose a ales să asorteze unei ţinute foarte colorate, cu mult galben solar, verde şi argintiu, un ruj roz bombon, cremos, peste care a aplicat un gloss transparent, pentru volum. Look-ul este unul jucăuş, proaspăt, perfect pentru zilele calde ce vor veni.

Leona Lewis poartă în fotografie un ruj roz-corai, o nuanţă cu atitudine pe care a combinat-o doar cu o pereche de gene false, negru carbon şi un blush bronz.

Kaley Cuoco şi Olivia Munn au purtat ruj fuchsia pe covorul roşu, mixat unor rochii somptuoase, de gală, în culori electrice.

Este o combinaţie câştigătoare deoarece fardurile cu care şi-au răsfăţat ochii nu sunt în tonuri tari, coafura este una minimalistă, iar accesoriile nu le-au încarcat ţinuta.

Reţine: Ca să eviţi un look „piţi”, nu purta în acelaşi timp ruj roz, haine animal print, genţi de lac, farduri sau meşe colorate, unghii false, topuri mulate, colanţi.

O ţinută extrem de chic, ce merge mixată cu un ruj roz, ar fi compusă dintr-un tricou alb, simplu, din bumbac, plus o fustă maxi, cu talie înaltă, verde lime sau albastru electric. Şi un coc de balerină!

Rujul roz, o nuanţă veselă pe care trebuie să o ai!

Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro